Πώληση Τριάρι, Gdansk, Pomorskie, Πολωνία, Partyzantow 12

Πώληση - Cod. 27939

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 128 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην αριστοκρατική κατοικημένη Quattro Tower, που βρίσκεται στο κέντρο της Wrzeszcz (ul.Partyzantów) και μόλις 200 μέτρα από το πάρκο Tricity Landscape. Η συντριπτική πλειοψηφία της καθημερινής ζωής μπορεί να πάρει σε άμεση γειτνίαση. Η εγγύτητα του Πάρκου Tri-City Landscape, μια μεγάλη ποικιλία από μαγαζιά κάνει Wrzeszcz ιδανικό μέρος για να ζει και να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο με την οικογένεια.

Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα ευρύχωρο καθιστικό άνω των 70m2 με κουζίνα και τα παράθυρα για τις πράσινες περιοχές. Η όλη σύνθεση συμπληρώνει 12m2 βεράντα με ένα μεγάλο ποσό των υαλοπινάκων. Όμορφα αποτελείται χώρο γεμάτο με μια μεγάλη ποσότητα του φωτός, που αναδεικνύει το ύψος της οροφής (2,85m). Η φροντίδα για προστασία της ιδιωτικής ζωής στο διαμέρισμα θα βρείτε ένα υπνοδωμάτιο με μεγάλη ντουλάπα και ένα ατομικό μπάνιο με μπανιέρα. Pratycznym πτυχή είναι ένα δεύτερο μπάνιο με ντους και βρίσκεται δίπλα στην είσοδο. Τη διάθεσή τους είναι ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο (παιδικό δωμάτιο) και ένα ευρύχωρο γραφείο για να εργαστούν. Το εσωτερικό του διαμερίσματος έχει σχεδιαστεί με μινιμαλιστικό στιλ, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και την λειτουργικότητα. Στα πατώματα λευκή εποξική ρητίνη, για είδη υγιεινής KOLO και συστήματα πολυμέσων. Τραπέζια, καρέκλες και κορνίζες καθρέφτη ήταν παραγγελία στη Σκανδιναβία. Θέρμανση ελέγχεται με την εφαρμογή Android / iOS.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του ακινήτου είναι δύο ανελκυστήρες και η οικειότητα του κτιρίου, με την κομψή σκάλα. Στην αυλή υπάρχει μια βρύση, και πίσω της μια σύγχρονη παιδική χαρά και πικ-νικ κιόσκι για χρήση από τους κατοίκους των διαμερισμάτων QT. Το σύνολο περιουσίας είναι περιφραγμένο και την ασφάλεια 24 ώρες την ημέρα εξασφαλίζει την προστασία στην οποία μπορείτε να συνδέσετε απευθείας στο διαμέρισμα. Η τιμή ενός πολύ ελκυστική, μεγάλη θέση στο υπόγειο γκαράζ.

Το διαμέρισμα είναι ιδιόκτητο. Η τιμή αναφέρεται στην ανακοίνωση περιλαμβάνουν διαμέρισμα με έπιπλα (ρύθμιση), τοποθετήστε ένα γκαράζ αποθήκη +

Μοναδική προσφορά για απαιτητικούς ανθρώπους που εκτιμούν την πρακτικότητα, την ίδια στιγμή που θέλουν να ζουν στην πόλη και στο πάρκο Tri-City Landscape, οι οποίοι εκτιμούν την ειρήνη και ησυχία.

Το διαμέρισμα μπορεί να δει στις ακόλουθες ημερομηνίες: 14.04, 28.04, 12.05, 26.05, 9.06, 23.06

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB