Πώληση Γκαρσονιέρα, GDYNIA, Pomorskie, Πολωνία, Bydgoska 5A

Πώληση - Cod. 40168

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 57 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Πωλείται - νέο διαμέρισμα στο περίφημο συγκρότημα που ονομάζεται Silva. Η πραγματοποίηση του κορυφαίου προγραμματιστή Invest Komfort.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα σε ένα μεγάλο δάσος, το κέντρο και το σημαντικό εμπορικό κέντρο Riviera. Ένα εικονίδιο στη Γκντύνια. Είναι εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο και με τη δημόσια συγκοινωνία (τρένο, λεωφορείο και τρόλεϊ). Μόνο 15 λεπτά με τα πόδια από το seawall και 7 λεπτά από το νέο Gdynia Central Park.

Το ακίνητο βρίσκεται στον 2ο όροφο σε ένα μοντέρνο και νέο κτίριο που αποτελείται από 6 ορόφους. Η συνολική έκταση του διαμερίσματος είναι 59,6 m2, συμπεριλαμβανομένου ενός ευρύχωρου μπαλκονιού. Η χρησιμοποιήσιμη έκταση είναι 57,4 m2.

Ο χώρος είναι διαμορφωμένος ως εξής:
+ ένα ευρύχωρο σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα 28,1 m2
+ μια αίθουσα 6,1 m2
+ ένα όμορφο υπνοδωμάτιο 10,7 m2
+ λειτουργικό μπάνιο 4,6 m2
+ από το σαλόνι και την κουζίνα υπάρχει πρόσβαση στο μπαλκόνι 7,9 m2. Αυτό το μπαλκόνι διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενα τζάμια, έτσι ώστε ο χώρος διαβίωσης να μπορεί να επεκταθεί.

Το διαμέρισμα έχει νότια έκθεση και όλα τα δωμάτια διαθέτουν παράθυρο. Υπάρχει πολύ φως και υπάρχει ωραία θέα στο κέντρο της πόλης και στην πράσινη ζώνη.

Το διαμέρισμα είναι φτιαγμένο με κέλυφος, αλλά υψηλού επιπέδου.
Ένα παράδειγμα του τελικού φινιρίσματος περιλαμβάνεται στις πρόσθετες φωτογραφίες. Εάν είναι απαραίτητο, ο τρέχων κάτοχος μπορεί να βοηθήσει τον αγοραστή στην επιλογή και την υλοποίηση του φινιρίσματος.

Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης αποθήκη (3,3 m2) και υπόγειο χώρο στάθμευσης. Για αυτό το ποσό χρεώνεται επιπλέον 8.000 ευρώ.

Το συγκρότημα Silva διαθέτει επίσης μια αποκλειστική ιδιωτική ζώνη γυμναστικής, με γυμναστήριο, σάουνα και αίθουσα συσκέψεων. Μόνο προσβάσιμο σε κατοίκους. Επιπλέον, το συγκρότημα είναι πλήρως περιφραγμένο και υπάρχει επί τόπου ασφάλεια 24/7.

Αυτό το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για χρήση ως pied-à-terre, μόνιμη κατοικία ή ως επένδυση. Είναι κατάλληλο για μόνους, αλλά και για ζευγάρια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή μια επίσκεψη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB