Πώληση Κτήριο , GDYNIA, Pomorskie, Πολωνία, ul. Legionów

Πώληση - Cod. 40229

  • Τύπος: Κτήριο
  • Περιοχή: 606 m²
  • Αριθμός δωματίων: 15
  • Όροφος: 4

Παραθαλάσσια ζώνη. Ένα σπίτι στα σύνορα του Orłowo και του Redłowo για μια μεγάλη οικογένεια ή εταιρεία, κοντά στη θάλασσα και την παραλία.

Το κατάλυμα βρίσκεται στο Redłów, μια καλά συνδεδεμένη περιοχή της Γκντύνιας, περίπου 3,5 χλμ. Από το κέντρο της Γκντύνιας. Σε άμεση γειτνίαση υπάρχει στάση λεωφορείου, σταθμός SKM, καταστήματα, σχολείο, νηπιαγωγεία, τράπεζες, κλινική και νοσοκομείο. Το Redłowo είναι μια όμορφη, ήσυχη και ευρύχωρη περιοχή με εξαιρετική επικοινωνία και χωρίς κυκλοφοριακή συμφόρηση. Σε απόσταση 400 μέτρων από την ιδιοκτησία, το Landscape Park, μέσω του οποίου φτάνουμε στους βράχους και την παραλία.


Οικόπεδο 552 m2,

γωνία, ένας γείτονας, περιφραγμένος, με δύο εισόδους.

Η γύρω περιοχή είναι κυρίως πλακόστρωτη με σκούρα πλακόστρωτα, αρκετές θέσεις στάθμευσης. Φυτεύονται κωνοφόρα όλο το χρόνο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική θέα από τα παράθυρα όλο το χρόνο.


Το κτίριο χτίστηκε το 2008 με βάση ένα μεμονωμένο έργο, που βρίσκεται στην προστατευτική ζώνη του Tricity Landscape Park.

Η συνολική έκταση είναι 606 m2.

χρησιμοποιήσιμο εμβαδόν 465 m2.

Οικόπεδο: 160,3 m2

Υψηλό επίπεδο δόμησης, ενδιαφέρουσα, χωρική εσωτερική διάταξη με εξαιρετικές επιλογές διαρρύθμισης.
Το σπίτι αποτελείται από 4 ανεξάρτητους ορόφους, κάθε επίπεδο έχει ανεξάρτητη είσοδο.

Επί του παρόντος, τα 2 χαμηλότερα επίπεδα χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή πληρωμένων δραστηριοτήτων.

Στους δύο επάνω ορόφους υπάρχουν 2 μεγάλα, φωτεινά, ευρύχωρα, ανεξάρτητα, μοντέρνα διαμερίσματα με εμβαδόν άνω των 100 m2 το καθένα.

Το διαμέρισμα στον 1ο όροφο (περίπου 100 τ.μ.) αποτελείται από ένα μεγάλο, ανοιχτό σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα και έξοδο προς το χαγιάτι, υπνοδωμάτιο με ντουλάπα, γραφείο και μπάνιο.

Το διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο είναι ένα μεγάλο, σαλόνι άνω των 50 μέτρων με ένα όμορφο τζάκι, ανοιχτό σε μια μεγάλη, φωτεινή κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Το σαλόνι έχει επίσης πρόσβαση σε μια μικρή χαγιάτι. Περιοχή περίπου 100 m2

Καθένα από τα διαμερίσματα διαθέτει εντοιχισμένη κουζίνα, καλές οικιακές συσκευές. Παράθυρα από PVC, θερμαινόμενα δάπεδα στα μπάνια και κουζίνες σε 2 διαμερίσματα.


Ένα υψηλό επίπεδο εσωτερικής διακόσμησης σε όλο το κτίριο. Όλα τα δωμάτια είναι επενδυμένα με πάνελ ή πλακάκια, καθαρά, τακτοποιημένα, συνεχώς ανανεωμένα.

Έκθεση του κτιρίου από ανατολικά, νότια και δυτικά, πολύ φως. Το κτίριο είναι μονωμένο με στρώμα αφρού 15 cm, πρόσφατα έγινε πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης, το κτίριο πληροί τα ισχύοντα πρότυπα, είναι πολύ καλά μονωμένο και οικονομικό.

Στους κάτω ορόφους, η δραστηριότητα βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι δυνατή η ανάληψη (βαθμοί άνω των 9 βαθμών στην κράτηση com). Το ισόγειο είναι ένας διάδρομος, 5 δωμάτια και 4 μπάνια. Το επίπεδο έχει ανεξάρτητη είσοδο στο κτίριο. Το κάτω ισόγειο διαθέτει επίσης ανεξάρτητη είσοδο στο κτίριο, έχει δύο δωμάτια με μπάνια, ένα δωμάτιο / τουαλέτα δύο δωματίων / μεταβατικό δωμάτιο, δωμάτιο πλυντηρίων και βοηθητικό δωμάτιο.

Η αλλαγή κάθε ορόφου για οικιακούς σκοπούς είναι απλή λόγω του αριθμού των μπάνιου και των ξεχωριστών εισόδων στο κτίριο.

Είναι δυνατόν να αναλάβετε μια επιχείρηση με πελατειακή βάση - μπορείτε να χρηματοδοτήσετε ένα δάνειο ή να αποκτήσετε οικονομική ανεξαρτησία. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη διάταξη των δωματίων για οποιονδήποτε σκοπό, οι πιθανότητες είναι τεράστιες. Ένα ακίνητο με μεγάλες δυνατότητες για πολλές οικογένειες ή άτομα που αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB