Πώληση Γκαρσονιέρα, SOPOT, Pomorskie, Πολωνία, ul. Armii Krajowej

Πώληση - Cod. 39201

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 42 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 0

Ένα ηλιόλουστο διαμέρισμα 2 δωματίων στην πιο όμορφη και καταπράσινη περιοχή του Sopot - το θαλάσσιο θέρετρο της Πολωνίας. Μόλις ένα βήμα μακριά από το δάσος, 10 λεπτά με τα πόδια από τη δημοφιλέστερη περιοχή πεζοπορίας του θέρετρου - Monte Cassino, 15 λεπτά με τα πόδια από την αμμώδη παραλία και τη μακρύτερη ξύλινη προβλήτα στην Ευρώπη - Molo. Το Sopot απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο του Γκντανσκ. Βασίζεται στο Γκντανσκ και στη Γκντίνια και αποτελεί ένα τέλειο σημείο για χαλάρωση, περιήγηση στα αξιοθέατα και ψώνια.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο με άνετο κήπο, χώρο στάθμευσης στην αίθουσα του γκαράζ και αποθήκη στο υπόγειο. Βρίσκεται δίπλα στην 24ωρη ασφάλεια, το γυμναστήριο και τη σάουνα.

Το έργο ενός ταλαντούχου διακοσμητή εσωτερικού χώρου εγγυάται ευρύχωρη και ελαφριά ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με ζεστασιά και υλικά υψηλής ποιότητας. Καθιστικό με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ανοίγει στο αίθριο στον κήπο, μεγάλη αίθουσα οδηγεί στο υπνοδωμάτιο και το μπάνιο με παράθυρο και ευρύχωρο ντους.

Μεγάλες ξύλινες πόρτες και παράθυρα. Ζεστά ξύλινα πατώματα. Όλα τα έπιπλα ξύλινα, έθιμα. Ινδονησιακά πρόσθετα, όπως μεγάλος ξύλινος καθρέφτης πάνω από τη ζώνη ανάκλισης στο σαλόνι, τραπέζι καφέ από σκούρο ξύλο και καθρέφτη μπάνιου. Κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία εδώ. Η ποικιλία του φωτισμού επιτρέπει την εύκολη αλλαγή της ατμόσφαιρας.

Το διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο με ψυγείο, καταψύκτη, φούρνο με φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο και τηλεόραση 3D.

Μια τέλεια επένδυση ή ένας έτοιμος ζωντανός χώρος στην πιο επιθυμητή γειτονιά - Υδροχόος. Πώληση δυνατή από 1.01.2020. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB