Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, SOPOT, Pomorskie, Πολωνία, Małopolska 5

Πώληση - Cod. 27720

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 101 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Θα ήθελα να σας προσφέρουμε το αποκλειστικό διαμέρισμα μέτρησης 101 μ2 στο όμορφο και ανακαινισμένο πολυκατοικία στο Villa Helena στο Sopot. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο θέρετρο ψυχαγωγίας, βρίσκεται σε ένα ήσυχο και καταπράσινο σημείο της πόλης κοντά στη γραφική παραλία.

Το διαμέρισμα είναι η μόνη επίπεδη στο σύνολό 2ο όροφο με μεγάλα ξύλινα παράθυρα σε όλες τις τέσσερις βασικές κατευθύνσεις και με αυτόν τον τρόπο, δίνοντας μοναδική άνεση. Έχει ανακαινιστεί πλήρως - αναζωογόνηση του έχει στενά εποπτεύεται από τον συντηρητή των ιστορικών κτιρίων. εργασίες ανακαίνισης έχει πραγματοποιηθεί από την αναγνωρισμένη εταιρεία BUDROS, η οποία, μεταξύ άλλων, ήταν η γενική ανάδοχος του ξενοδοχείου HILTON στο GDA; sk έχει αναφορές από πολλούς άλλους κύρους επενδύσεις. Η ακριβής αναπαραγωγή του μικρότερου αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και εξοπλισμό χαρακτηριστικό για Σόποτ στις αρχές του 20ου αιώνα, έχει εξασφαλιστεί. Η σκάλα διατηρεί το μοναδικό του στυλ και τη γεύση του. Μέσα στο διαμέρισμα, έχουν υψηλής ποιότητας ξύλινες πόρτες έχουν εγκατασταθεί ταιριάζουν απόλυτα αφαιρέσεως διακοσμημένα με βελγική πήχη. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του διαμερίσματος είναι η όμορφη, μεγάλη βεράντα κατασκευασμένο από το συνδυασμό του ξύλου, γρανίτη και ορείχαλκο. Η τιμή περιλαμβάνει δύο πρακτικά αποθήκες? μία στο υπόγειο και την εξωτερική αποθήκευση για ποδήλατα και καροτσάκια. Υπάρχει μια πιθανότητα που κατέχουν δύο θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο γκαράζ (για 30.000 PLN + ΦΠΑ) που καθιστά αυτή την προσφορά απολύτως απαράμιλλη στην αγορά καλαίσθητα διαμερίσματα στο Sopot.

Villa Helena είναι ένα μαγικό μέρος για τη μόνιμη κατάληψη στην ήσυχη καταπράσινη περιοχή με όμορφη παραλία γύρω από το ξενοδοχείο και ακριβώς δίπλα στο Πάρκο Tricity Landscape. Είναι, επίσης, τη διεύθυνση, στο γνωστό θέρετρο, δίνοντας τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να συμμετάσχουν σε όλες τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο Sopot αυτό που κάνει περισσότερο από εύκολο να νοικιάσει το διαμέρισμα προσωρινά. Το συγκρότημα από πισίνες «Aqua Park είναι ανοιχτό όλο το χρόνο επιτρέπει να χαλαρώσετε στην πισίνα, σάουνα και βρίσκεται μόλις 300 μέτρα μακριά από το real estate. Επιπλέον, SKM είναι εντός του εύρους των 80 μ αυτό εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Gdynia, ska GDA; και απευθείας στο αεροδρόμιο της "Lech Wa ?? sa".

Οι εκκρεμείς αποτελέσματα των ανακαίνισης και υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται για την αναζωογόνηση της Villa Helena μπορεί να αξιολογείται καλύτερα προσωπικά από την προβολή του διαμερίσματος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB