Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Warszawa, Mazowieckie, Πολωνία, Wałuszewska 26x/2

Πώληση - Cod. 34824

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 144 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4 bedrooms
  • Όροφος: 2 floors + attic

Για πώληση, Αίθριο στην Βαρσοβία - 144 m2 (περιοχή Białołęka Dworska)

Ιδανική τοποθεσία σε μια κομψή γειτονιά. Εξαιρετική δημόσια συγκοινωνία σε άμεση γειτνίαση. Κοντά στο δάσος - 5 λεπτά με τα πόδια - ιδανικό για τζόκινγκ, ποδηλασία, χειμερινό σκι, προστατευμένα πουλιά και κηλίδες άγριων ζώων. 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα εμπορικά κέντρα (Galeria Północna), σε κοντινή απόσταση με τα δημόσια νηπιαγωγεία, το σχολείο και το κέντρο υγείας. 30 λεπτά με το αυτοκίνητο στη λίμνη (Zegrze - μεγάλη για ιστιοπλοΐα και θαλάσσια σπορ).

Το κτίριο είναι από το 2012, από κεραμικό τούβλο. Κεραμικά πλακάκια στην οροφή, η σοφίτα είναι μονωμένη με πετροβάμβακα και πάνελ, Τα δάπεδα και η σκάλα είναι μασίφ δρύινα, πόρτες, ντουλάπες, έπιπλα κουζίνας είναι δρύς. Τα πλακάκια δαπέδου θερμαίνονται σε όλο το σπίτι και εισάγονται από τη Μέση Ανατολή. Υπάρχουν δύο μπάνια, τα πλακάκια μπάνιου είναι Roca και είναι αντιολισθητικά. Το κύριο μπάνιο διαθέτει μια Ξηρή Σάουνα (ξυλώδη ξύλο) με μονάδα θέρμανσης που εισάγεται από τη Σουηδία. Και τα δύο μπάνια διαθέτουν ντους, το κυρίως μπάνιο διαθέτει επίσης μπανιέρα (Villeroy-Boch Quaryl).

Υπάρχει ένα σύγχρονο τζάκι στο σαλόνι.

Δεν απαιτούνται έργα.
Το κόστος νερού / φυσικού αερίου / ηλεκτρικής ενέργειας είναι χαμηλότερο από το μέσο όρο στη Βαρσοβία. Μπορούμε να παρουσιάσουμε έγγραφα για 5 χρόνια πίσω.

Το σπίτι διαθέτει μια μικρή αυλή με αμπέλια και κρασιά και φράουλες. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει πρόσβαση στο γκαράζ και σε έναν αυτοκινητόδρομο, μια ξυλογλυπτική και κάποια πράσινα.

Χρόνος αναχώρησης: 20 λεπτά απευθείας στην περιοχή γραφείων - Warszawa Gdanska. 35 λεπτά απευθείας στο κέντρο της πόλης. Άμεση σύνδεση με το αεροδρόμιο Okecie και Modlin με το γρήγορο αστικό τρένο (SKM - Szybka Kolej Miejska)

BBQ και κατοικίδια επιτρέπονται χωρίς περιορισμούς.

Μπορώ να στείλω περισσότερες φωτογραφίες, βίντεο και σχέδια σπιτιών κατόπιν ζήτησης.

Το σπίτι είναι ιδανικό για όσους αγαπούν την άνεση που ζουν στην πόλη, αλλά πρέπει να είναι κοντά στη φύση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB