Πώληση Μονοκατοικία, Konstancin-Jeziorna, Mazowieckie, Πολωνία, Lipowa

Πώληση - Cod. 42217

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 314 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 0

ΝΕΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ φέτος.

Πώληση σε δύο παραλλαγές:
1. Προετοιμασμένος για αυτοτελοποίηση - κατάσταση προγραμματιστή, ημιτελής.
2. Διαμέρισμα έτοιμο για μετακόμιση, θα καθορίσετε και θα αποδεχτείτε το εσωτερικό έργο φινιρίσματος, θα επιπλώσουμε σύμφωνα με το γούστο σας ή θα προτείνουμε τις δικές μας λύσεις. Το έργο εκπονείται μεμονωμένα.

OSIEDLE
Το κτήμα είναι μοναδικό, με απαράμιλλη μοντέρνα εμφάνιση, σχεδιασμένο έτσι ώστε τα κτίρια να δένουν με το γύρω πράσινο και τα πανοραμικά τζάμια να δίνουν την εντύπωση της ολότητας και της σύνδεσης του σπιτιού με τον κήπο. Έχουμε πολλά ακόμα σπίτια για να διαλέξετε. Υπάρχουν εννέα σπίτια συνολικά. Πλήρως περιφραγμένο, με 24ωρη παρακολούθηση, έλεγχος πρόσβασης, κάθε σπίτι με βιντεοφωνικό.

ΣΠΙΤΙ
Αυτό το σπίτι έχει τεράστια τζάμια ύψους περίπου 2,9 μέτρων και το ύψος των δωματίων σε κάθε όροφο. Στον πρώτο όροφο, το ύψος των δωματίων φτάνει τα 3,05 μέτρα, ο ημιώροφος είναι 3,17 μέτρα και ο πρώτος όροφος είναι 2,96 μέτρα. Στην αίθουσα που είναι οι σκάλες το ύψος φτάνει τα 6,5μ. Η κομψότητα του σπιτιού προστίθεται από τα υψηλής ποιότητας μεγάλα παράθυρα και τα όμορφα γυάλινα κιγκλιδώματα στη βεράντα. Υπάρχουν επτά διαθέσιμα δωμάτια.
Η κατοικία έχει δικό της κήπο 380 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται σε οικόπεδο 700 τετραγωνικών μέτρων.
Τα σπίτια είναι εξοπλισμένα με σύστημα ανάκτησης, θέρμανση φυσικού αερίου και ενδοδαπέδια θέρμανση νερού.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Η τοποθεσία του κτήματος ακριβώς στα σύνορα της Βαρσοβίας σημαίνει γρήγορη πρόσβαση στη Βαρσοβία και ταυτόχρονα στο κέντρο του Konstancin και μέρος του θέρετρου. Σε απόσταση 200 μέτρων έχουμε στάση λεωφορείου και η πρόσβαση στο Ursynów, στο σταθμό Kabaty του μετρό είναι περίπου 15 λεπτά. Έξοδος από την πόλη προς όλες τις κατευθύνσεις παρέχεται από τον Southern Ring Road της Βαρσοβίας S2, αρκετά κοντά για να μπείτε σε αυτήν γρήγορα και αρκετά μακριά ώστε ο θόρυβος να μην ενοχλεί τους κατοίκους. Σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου, έχουμε πολλά καταστήματα και αγορές,

Εκπαίδευση: γύρω από μια μεγάλη ποικιλία δημόσιων και ιδιωτικών νηπιαγωγείων, ένα δημοτικό σχολείο στην οδό Bielawska και ιδιωτικά: American School of Warsaw, No Bell School., Canadian The International School, British British Primary School, German Willy Brandt Schule, International European Σχολείο, Πολωνική Βρετανική Ακαδημία της Βαρσοβίας, Μη δημόσιο Δημοτικό Σχολείο Varsovia και Akademeia High School.

Σε απόσταση 3 χλμ., έχουμε το Spa Park στο Konstancin με τους πύργους αποφοίτησης άλμης, τα γοητευτικά καφέ και τα μέρη για περπάτημα. Το Konstancin είναι επίσης πολλά δάση, κοντά στον ποταμό Βιστούλα, ένα μέρος για συναυλίες, συναντήσεις και μια ατμόσφαιρα σπα. Ταυτόχρονα, στην πλευρά της Βαρσοβίας έχουμε έναν βοτανικό κήπο κοντά, καθώς και πισίνες, γήπεδα τένις, πολλά SPA άλλα αξιοθέατα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΥΠΗΓΕΝΕΙΑ.

Θα φροντίσουμε για όλη τη διαδικασία αγοράς.
ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ - δεν υπάρχει προμήθεια ή φόρος PCC.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε αυτό το μέρος αυτοπροσώπως. Θα χαρούμε επίσης να σας ξεναγήσουμε σε άλλα σπίτια της επιλογής σας σε αυτό το έργο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB