Πώληση Μονοκατοικία, Piaseczno, Mazowieckie, Πολωνία, Wiśniowy Ogród 5, 05-503 Bąkówka

Πώληση - Cod. 40877

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 390 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 3

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
Μια μοναδική μονοκατοικία χτισμένη με βάση ένα μεμονωμένο έργο, πολύ στοχαστικό, λειτουργικό και άνετο. Κατοικήθηκε το Νοέμβριο του 2011, που βρίσκεται στα σύνορα Bąkówka και Głosków Letnisko, Piaseczno commun, mazowieckie voivodship, Πολωνία σε ένα ελκυστικά επιπλωμένο οικόπεδο 1101 τμ, σε μια πολύ ήσυχη και γραφική περιοχή, μόλις 30-40 λεπτά από το κέντρο της πόλης της Βαρσοβίας . Το σπίτι είναι ένα σπίτι δύο επιπέδων με υπόγειο και γκαράζ για δύο αυτοκίνητα. Η χρησιμοποιήσιμη έκταση του σπιτιού είναι 251 τμ + 135 τμ υπόγειο. Το σπίτι είναι ενσωματωμένο σε έναν όμορφα διακοσμημένο και διαμορφωμένο κήπο με πολλές ενδιαφέρουσες φυτεύσεις, πάνω από 200 φυτά ομορφαίνουν τον χώρο, όπως ουροδόχους κύστες, τουλίπες, ορτανσίες, κεράσια, τριαντάφυλλα, yews, ροδόδεντρα, μια γωνιά με θάμνους φρούτων όπως αμερικανικά βακκίνια, καυκάσιος βατόμουρα και φραγκοστάφυλα, κυδώνι, φραγκοστάφυλα, άγριες φράουλες και άλλα. Ολόκληρος ο κήπος έχει ενυδάτωση και φωτισμό, υπάρχει ένα καθορισμένο μέρος για φωτιά και μια περιοχή με κούνιες για παιδιά. Στα όρια της βεράντας και του κήπου, υπάρχει μια στρογγυλή, φωτισμένη πισίνα με διάμετρο 7,3 m και βάθος 1,32 m, τοποθετημένη στη βεράντα (63 τ.μ.) και στον κήπο, η οποία, χάρη στα 5 m φαρδιές πτυσσόμενες πόρτες που γλιστρούν στην καμάρα, δημιουργούν έναν χώρο άνω των 140 τ.μ. με τη βεράντα. Στο ισόγειο του σπιτιού υπάρχει κουζίνα (15,77 τ.μ.) με ένα μεγάλο παράθυρο στην ανατολική-νότια πλευρά, εξοπλισμένη με πέτρινο πάγκο, φούρνο, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο δίπλα-δίπλα, επαγωγική εστία, μύλο σε μεγάλο νεροχύτης δύο θαλάμων, στη συνέχεια ένας ανοιχτός χώρος τραπεζαρίας με ένα όμορφα φωτιστικό παράθυρο στη νότια πλευρά, γραφείο με βεράντα (17,72 τ.μ.), γκαρνταρόμπα (2,6 τμ), μπάνιο με ντους (4 τμ), προθάλαμος με ένα μεγάλο ντουλάπα και μια αίθουσα χωρισμένη από μια μεγάλη πόρτα (9 τμ)), και δωμάτιο πλυντηρίων (6,5 τ.μ.). Η διακόσμηση του καθιστικού είναι τζάκι με πανοραμικό γυαλί και σύστημα νερού, το οποίο ζεσταίνει ολόκληρο το σπίτι σε δροσερές φθινοπωρινές και χειμερινές μέρες, και μια πολύ αυθεντική σκάλα από μασίφ, λυγισμένο ξύλο. Υπάρχουν πέτρινα πλακάκια στα δάπεδα, τα οποία στο σαλόνι συνδυάζονται με έναν εκλεπτυσμένο τρόπο με το παρκέ από εξωτικό ξύλο. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια (περιοχές με ύψος 1,90 μ.): 38 τ.μ., 16 τ.μ., 17 τ.μ. Το μεγαλύτερο κύριο υπνοδωμάτιο (38 τμ) με μπάνιο εξοπλισμένο με μπιντέ, τουαλέτα, μπανιέρα και ντους (8,60 τμ) και γκαρνταρόμπα (5 τμ) έχει ένα μεγάλο όμορφο παράθυρο στεμμένο με καμάρα προς τα νοτιοδυτικά και μπαλκόνι με θέα τον κήπο και την πισίνα. Τα άλλα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν ξεχωριστό μπάνιο, 5,5 τ.μ. Στο υπόγειο υπάρχει αποθήκη, πολυλειτουργικό δωμάτιο με μπαρ, αίθουσα γυμναστικής - γυμναστήριο, σάουνα και τεχνικές αίθουσες. Οροφή με ελεύθερα μάτια, μεγάλα παράθυρα οροφής, καλυμμένα με κεραμικά πλακίδια.
Ολόκληρο το σπίτι τελειώνει με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας. Η κατοικία διαθέτει κεντρική ηλεκτρική σκούπα, ειδική σήραγγα για τη μεταφορά λευκών ειδών στο δωμάτιο πλυντηρίων και πολλές άλλες ανέσεις. Όλο το κτίριο είναι εξοπλισμένο με ενδοδαπέδια θέρμανση και επιπλέον ηλεκτρικές θερμάστρες στα μπάνια. Το σπίτι διαθέτει ένα επαγγελματικό σύστημα συναγερμού με συνεχή παρακολούθηση των καμερών, όλες οι πύλες ελέγχονται από ένα τηλεχειριστήριο.
Οι λεπτομέρειες του εσωτερικού δίνουν την εντύπωση ότι δεν είναι τυχαία, δημιουργώντας έναν μοναδικό και ατομικό χαρακτήρα, και η καλοσχεδιασμένη διαρρύθμιση δωματίων και εξοπλισμού δίνει μεγάλη άνεση στη ζωή, καθιστώντας την απόλαυση να μείνετε και να χαλαρώσετε σε αυτό το όμορφο σπίτι με έναν υπέροχο κήπο.
Η τοποθεσία του σπιτιού είναι εξαιρετικά βολική. Στο κέντρο της Βαρσοβίας 30-40 λεπτά. στο αεροδρόμιο 20-25 λεπτά. διαδρομή S-7 8 λεπτά; φαρμακείο 5 λεπτά; ταχυδρομείο 5 λεπτά; δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο 3-5 λεπτά; ιατρική κλινική 3 λεπτά; παιδική χαρά 3 λεπτά. Αμερικανική Σχολή της Βαρσοβίας 20 λεπτά; σχολείο ξένων γλωσσών 1 λεπτό; εμπορικό κέντρο 15 λεπτά; κοντινά καταστήματα και σαλόνια ομορφιάς 1-3 λεπτά; Στην περιοχή υπάρχουν πολλά στηρίγματα και πίστα εκτός δρόμου, go-karts και motocross, καθώς και πολλά άλλα αξιοθέατα και ανέσεις.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB