Πώληση Οικόπεδο, Zgorzelec, Dolnoslaskie, Πολωνία, Lagow

Πώληση - Cod. 13126

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 40000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Γερμανικά ή / και την Πολωνία συνεργάτες σας θα ενδιαφέρονταν στην εμπορική οδό γη που είναι σήμερα διαθέσιμα.
ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ:
Το κομμάτι του εδάφους βρίσκεται τέσσερα εκτάρια σε Zgorzelec, κοντά Lagow, και είναι τεσσάρων χιλιομέτρων από τα γερμανικά σύνορα πόλη Gorlitz.
Δεν είναι πλέον επανδρωμένα με γερμανική ή πολωνικές αρχές, σημεία διέλευσης των συνόρων είναι απλή χωρίς στάσεις και άριστες οδικές συνδέσεις προς τη Γερμανία.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ:
Το κομμάτι του εδάφους βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη από ένα χιλιόμετρο από μια υπάρχουσα γνωστούς και ακμάζουσα αγορά. Εξαιρετικά θεωρηθεί εμπορικές επιχειρήσεις, όπως η Ρεάλ, η γερμανική σούπερ μάρκετ, Carfor γαλλικά σούπερ μάρκετ, το Plaza από το Ισραήλ, Costorama αγγλική, γαλλική Leroy Merlin, The Eden Κέντρο πολωνικά, καθώς και το Kouflan γερμανικό σούπερ μάρκετ να ευδοκιμήσουν σε αυτό το εμπόριο ιδρύθηκε επιχειρηματική περιοχή. Αξιόπιστες επιχειρήσεις και ακμάζουσα αγορά κάνει αυτή η γη οδού βασικό επενδύσεις σε ακίνητα.
Κοντά σε μια πολιτιστικά πολύμορφη κοινωνία, αυτό το κομμάτι της ακίνητης περιουσίας έχει οριστεί για την ανάπτυξη. Η τοποθεσία αυτού του ξενοδοχείου το καθιστά προνομιακή για επαγγελματικούς λόγους ή εμπορική ανάπτυξη με την καθιερωμένη εμπορική κίνηση. Εμπορική ανάπτυξη βρίσκεται σε εξέλιξη σε κοντινή απόσταση από αυτό το μπλοκ της γης, καθιστώντας το ιδανικό για την άμεση αναδιάρθρωση για να καλύψει τις ανάγκες του αγοραστή.
Τιμή για την πώληση:
Αγοράζοντας το σωστό κομμάτι της ιδιοκτησίας είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που μπορεί κανείς να κάνει, και αυτό το κομμάτι της ιδιοκτησίας θα είναι μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή. Το οικόπεδο είναι έτοιμη να πουλήσει, καθώς και σε λογικές τιμές και να αναπτυχθούν? θα επωφεληθούν αναμφίβολα τον επενδυτή.
Ιδανική λύση για ένα εμπορικό κέντρο ή κτίριο γραφείων, και αρκετά διαφορετικές για μια επιχείρηση λιανικής πώλησης, αυτή η ιδιοκτησία είναι έτοιμη για τον αγοραστή να λάβει άμεσα την κατοχή και να αρχίσουν το έργο τους. Αυτή η γη φαίνεται να ταιριάζει πολύ καλά με ενεργό συμφέροντά σας στην Πολωνία και, σε συνδυασμό με τα περιουσιακά στοιχεία σας στη Γερμανία.
ΕΠΑΦΉ:
Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου με οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με τη γη οδού. Μπορώ να σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ιδιοκτησία και την κοινότητα στην οποία βρίσκεται η γη.

Είμαι εκπροσωπούν τους ιδιοκτήτες που είναι η γυναίκα μου και την αδελφή της που ζει στην Πολωνία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB