Πώληση Γκαρσονιέρα, Ladek Zdroj, Dolnoslaskie, Πολωνία, ul. Powstancow Wielkopolskich

Πώληση - Cod. 42731

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 37 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 3

Ψάχνετε για ένα μικρό διαμέρισμα σε μια ήσυχη ορεινή περιοχή στα Πολωνο-Τσεχικά σύνορα; Ψάχνετε για φθηνό μέρος για καθημερινή ζωή στη σύνταξη σας;

Κεντρικό διαμέρισμα 37μ² με εντοιχισμένη κόγχη στο μπαλκόνι, που βρίσκεται στον τρίτο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας στην οδό. Powstancow Wielkopolskich στην πόλη Ladek-Zdroj. 7 χρόνια μετά από μια γενική ανακαίνιση, όπου αντικαταστάθηκαν παράθυρα και πόρτες, υδραυλικά από ανυψωτικά και επισκευάστηκαν ηλεκτρικά. Το 2018 τοποθετήθηκαν τρία ανοιγόμενα παράθυρα στο μπαλκόνι, βελτιώνοντας έτσι τις θερμικές ιδιότητες του διαμερίσματος και αυξάνοντας τον ωφέλιμο χώρο του από 33m² σε 36m² (κόκκινα και πράσινα χρώματα στην κάτοψη).

Η πρόσοψη του κτιρίου μετά τον θερμικό εκσυγχρονισμό. Το διαμέρισμα διατηρείται ζεστό ακόμα και σε σκληρούς ορεινούς χειμώνες.
Χρησιμοποιείται περιστασιακά από 1 άτομο. Για ελαφρύ δροσιστικό. Το διαμέρισμα αποτελείται από:
- κουζίνα
- μπάνια με τουαλέτα
- προθάλαμος (αίθουσα)
- υπνοδωμάτιο
- σαλόνι με μπαλκόνι
Παράθυρα με νότιο προσανατολισμό.
Το διαμέρισμα περιλαμβάνει υπόγειο 4μ².
Το διαμέρισμα πωλείται με έπιπλα και οικιακές συσκευές (κουζίνα υγραερίου, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο ρούχων και τηλεόραση) - όπως στις φωτογραφίες. Δυνατότητα σύνδεσης με καλωδιακή τηλεόραση και Internet.

Το ακίνητο διαχειρίζεται ένας μικρός οικιστικός σύλλογος.
Οι πολυκατοικίες χτίστηκαν το 1981 και υποβλήθηκαν σε θερμικό εκσυγχρονισμό το 2005. Η σκάλα ανακαινίστηκε το 2016.

Πλήρης ιδιοκτησία και κτηματολόγιο.
Το τρέχον ενοίκιο είναι 75£ με 1 άτομο να χρησιμοποιεί το διαμέρισμα.
Εάν μειωθούν τα εφάπαξ για την κεντρική θέρμανση, το νερό και τη θέρμανση του, τη διάθεση λυμάτων και τα αστικά απόβλητα, το ενοίκιο είναι 55£. Οι κατανεμητές θερμότητας, οι μετρητές στις βαλβίδες νερού και ο μετρητής αερίου είναι ασύρματοι - ο συλλέκτης διαβάζει τα αποτελέσματα χωρίς να εισέλθει στο διαμέρισμα.

Οι θέσεις στάθμευσης είναι μπροστά από το τετράγωνο (βόρεια πλευρά). Ο σύλλογος κατοικιών διαθέτει έναν περιφραγμένο εσωτερικό χώρο στάθμευσης με μια πύλη εισόδου από, ώστε να μην ανησυχείτε για έλλειψη χώρου για το αυτοκίνητό σας. Υπάρχει νηπιαγωγείο και γυμνάσιο, και στην κοντινή περιοχή, ταχυδρομείο, ΑΤΜ, φαρμακείο, πολλά καταστήματα - από την άποψη της καθημερινής επιμελητείας, είναι μια μεγάλη ευκολία.

Το Ladek-Zdroj είναι μια νυσταγμένη λουτρόπολη με πολλές πισίνες, υπηρεσίες θερμικής και χειροκίνητης αποκατάστασης κ.λπ. Εδώ μπορείτε πραγματικά να βελτιώσετε την υγεία σας, καθώς και να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Για χειμερινές εκδρομές, υπάρχει μια πίστα σκι με ενοικίαση σκι και ένα ψαροταβέρνα. Μονοπάτια για σκι αντοχής που επισημαίνονται και διατηρούνται στα γύρω ορεινά δάση. Το χιονοδρομικό κέντρο Czarna Gora απέχει 13χλμ. οδικώς από το Ladek-Zdroj. Την άνοιξη και το καλοκαίρι, το Ladek προσφέρει πολλά πολιτιστικά φεστιβάλ, υπαίθριες εκθέσεις και συναυλίες. Το εστιατόριο Stawy Biskupie θα σας περιποιηθεί με φρέσκο ψάρι στο δρόμο προς τον βοτανικό κήπο - "Arboretum" που βρίσκεται στη δασική κοιλάδα της πηγής St. Hedwig. Είναι ένα ιδανικό μέρος για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, όπου υπάρχει ένα ασυνήθιστο, δροσερό, υγρό μικροκλίμα. Εκατοντάδες χιλιόμετρα τουριστικών διαδρομών που εκτείνονται στα Πολωνο-Τσεχικά σύνορα θα σας πονέσουν τα πόδια.
Μπορείτε να πάτε στο βουνό Snieznik (1425 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας) με τα πόδια (20-25 χλμ. από το Ladek) και στο δρόμο να χαλαρώσετε στην ανοιχτή πισίνα στο Stara Morawa ή να επισκεφθείτε το Σπήλαιο Αρκούδας στο Kletno. Πολυάριθμοι βράχοι αναρρίχησης και σχοινιών βρίσκονται στην περιοχή. Το διαμέρισμα είναι επομένως ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για πολλά αξιοθέατα τόσο στην περιοχή και στην κοιλάδα Kłodzko, καθώς και στην Τσεχική Δημοκρατία.

Αν ψάχνετε για μια επένδυση σε ακίνητα για να προστατεύσετε τις αποταμιεύσεις σας από τον πληθωρισμό, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.
Εάν επενδύετε σε ακίνητα για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση, το διαμέρισμα αξίζει το δάνειο. Ωστόσο, αν θέλετε να έχετε τη δική σας γωνιά στο βουνό, μόνο για εσάς, τότε...

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB