Πώληση Άλλο (Εμπορικό), Sobótka, Dolnoslaskie, Πολωνία, Sulistrowiczki, ul. Parkowa 3, 55-050, Sobótka

Πώληση - Cod. 42987

  • Τύπος: Άλλο (Εμπορικό)
  • Περιοχή: 1245 m²
  • Αριθμός δωματίων: 16
  • Όροφος: 3

ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ "ZIELONE WZGÓRZE"
ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΟ ŚLĘŻA ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΣΙΛΕΣΙΑ (ΠΟΛΩΝΙΑ)
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ CRAFT ΞΕΝΩΝΑΣ

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ
Το "Zielone Wzgórze" είναι μια τουριστική εγκατάσταση που βρίσκεται στη θρυλική οροσειρά του βουνού Ślęża (από το λατινικό Silensi το 1017, Sobótka μεταξύ 1945-1948 και στα γερμανικά Zobtenberg) στο Sulistrowiczki, στην οδό Parkowa 3 Silens, στο δήμο Sobweróka, στον δήμο Sobótka. Πολωνία. Ο ορεινός όγκος Ślęża είναι ένας τόπος ξεκούρασης, χαλάρωσης και αναψυχής όχι μόνο για τους κατοίκους του Βρότσλαβ και της Σβίντνιτσα, αλλά και για τουρίστες από την Πολωνία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Γερμανία και άλλα ευρωπαϊκά μέρη.
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
Μονοπάτια ορεινής πεζοπορίας και ποδηλατικές διαδρομές, βουνά, δάση, ρυάκια, πηγές, λατομεία και ανασκαφές βράχων, σημεία θέασης, δεξαμενή νερού, μνημεία σλαβικού πολιτισμού (εμβληματικά γλυπτά και πέτρινες όχθες) και άλλα:
www.zielonewzgorze-sulistrowiczki.com
www.sleza.sobotka.pl/gora-sleza
Η εγκατάσταση Zielone Wzgórze λειτουργεί συνεχώς εδώ και 10 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ανέπτυξε τη δική της αναγνωρίσιμη τεχνογνωσία, την οποία οφείλει στην τοπική, δημιουργική κουζίνα βασισμένη σε τοπικά προϊόντα, μια βιοτεχνική ζυθοποιία και χώρους διαμονής που περιβάλλονται από πράσινο και κελαηδούντα πουλιά. Το εστιατόριο διαθέτει δύο πιστοποιητικά τοπικών προϊόντων από την ΟΤΔ Ślężanie.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (Έτος κατασκευής: 2012/2017)
Έκταση γης - 1245,90 m2
Η συνολική επιφάνεια των κτιρίων - 516 m2
Το εμβαδόν του κτιρίου 1 - 137 m2
Το εμβαδόν του κτιρίου 2 - 222 m2
Το εμβαδόν του κτιρίου 3 – 157 m2
Στην περιοχή, μπορείτε να βρείτε χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες, βεράντα με θέα, φούρνο πίτσας, τζάκι και έναν καταπράσινο καλοκαιρινό κήπο δίπλα στο ρέμα με χώρους φαγητού για περίπου. 120 επισκέπτες, καπνιστήριο και πέργκολα.
Την άνοιξη και το καλοκαίρι, υπάρχουν συνολικά (κήπος + 3 αίθουσες εστιατορίου) 260 θέσεις για φαγητό (140 εντός του κτιρίου). Η εγκατάσταση διαθέτει ηλεκτρική θέρμανση ΖΝΧ και κεντρική θέρμανση (φωτοβολταϊκή εγκατάσταση 9,4 kWp), τζάκι, δίκτυο ύδρευσης, δημοτικό αποχετευτικό δίκτυο, WiFi σύνδεση στο internet και πρόσβαση σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο.
ΚΤΙΡΙΟ Νο. 1
Το κτίριο βρίσκεται σε μια πλαγιά και έχει δύο ορόφους: το ισόγειο, το οποίο στεγάζει: βιοτεχνικό ζυθοποιείο, βοηθητικό δωμάτιο και τουαλέτες. Οι υπέργειες κατοικίες: προθάλαμος εισόδου, α
αίθουσα εστιατορίου με τζάκι, αγωγός που οδηγεί στην επόμενη αίθουσα εστιατορίου στο κτίριο αρ. 2, μια βιομηχανική κουζίνα με εφεδρικές εγκαταστάσεις, μια αίθουσα διαλειμμάτων προσωπικού και ένα σκυλί.
ΚΤΙΡΙΟ Νο 2
Είναι ένα διώροφο κτίριο. Το ισόγειο και ο πρώτος όροφος φιλοξενούν δωμάτια εστιατορίου με τζάκια, το καθένα για περίπου 60 άτομα. Τα δωμάτια συνδέονται με τα κτήρια 1 και 3.
ΚΤΙΡΙΟ Νο. 3
Πρόκειται για ένα τριώροφο κτίριο, το οποίο λειτουργεί ως ξενώνας με 9 δωμάτια με μπάνια. Ο μέγιστος αριθμός ατόμων στον ξενώνα είναι 25. Το κτίριο διαθέτει μια σκάλα που συνδέει τα κτίρια αρ. 2 και 3, μια δημόσια τουαλέτα για τους επισκέπτες, και τεχνικές εγκαταστάσεις (λεβητοστάσιο και αίθουσα κοινωνικής δικτύωσης).
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Πολωνίας - στη νότια πλαγιά του ορεινού όγκου Ślęża. Είναι ακόμα ένας τόπος αληθινής φύσης με εντυπωσιακές υψομετρικές διαφορές και απαλά λιβάδια. Το εστιατόριο, το ζυθοποιείο και ο ξενώνας είναι πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες, εγκρίσεις και παραχωρήσεις για τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Επιπλέον, ο χώρος διαθέτει μια εξειδικευμένη και επαγγελματική ομάδα εργαζομένων.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB