Πώληση Οικόπεδο, Wrocław, Dolnoslaskie, Πολωνία, Powstańców Śląskich 12/26

Πώληση - Cod. 41853

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 376120 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Αστικό έργο προς ανάπτυξη. €10 / m2 καθαρά.

Είμαστε οι ιδιοκτήτες και πουλάμε απευθείας ένα οικόπεδο. Αναζητούμε έναν ή περισσότερους επενδυτές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε έργο με ωφέλιμη επιφάνεια κατασκευής 120.000 m2.

Βρίσκεται δίπλα στο Wrocław (Πολωνία) με άμεση πρόσβαση από τον αυτοκινητόδρομο S5 (πρόσφατα κατασκευασμένο), που θα συντομεύσει το χρόνο ταξιδιού σε περίπου 20/25 λεπτά. ), Πόλη που επιλέχθηκε ως ο καλύτερος ευρωπαϊκός τουριστικός προορισμός για το 2018.

Το ακίνητο έχει 376.000 m2 (266.000 m2 αστικής γης + 110.000 m2 δύο λιμνών).

Δυνατότητα σύνδεσης των μέσων: νερό, ρεύμα, φυσικό αέριο (στην περίπτωση του φυσικού αερίου περιμένουμε τις συνθήκες και το κόστος σύνδεσης).

Χώρος δόμησης, χωρίς επιβαρύνσεις και αξιώσεις τρίτων, έτοιμος για ανάπτυξη. Το μόνο που μένει είναι το έργο και η λήψη αδειών.

Οι αρχιτέκτονες και οι τοπογράφοι είναι έτοιμοι να αρχίσουν να εργάζονται για την προμελέτη και να κάνουν τις διαιρέσεις. Διαθέτουμε πλήρη τεκμηρίωση, οικονομική μελέτη του έργου, σχέδιο χρήσης γης, σχεδιασμό επιμέρους σταδίων, εκτιμήσεις κόστους, καθώς και εκτιμώμενο κόστος κατασκευής και εκτιμώμενα κέρδη. Η άριστη επικοινωνία και η εύκολη πρόσβαση με οδό ταχείας κυκλοφορίας και στη συνέχεια με εθνική οδό καθιστούν όλη την περιοχή εξαιρετικά ελκυστική. Με πρόσοψη σε δρόμο 1500 μέτρα.

Το άμεσο περιβάλλον είναι όμορφα δάση με έκταση μεγαλύτερη από 500 εκτάρια με εξαιρετικό πλούτο πανίδας και χλωρίδας. Δίπλα στην κοιλάδα Barycz με έκταση 87.000 εκταρίων.

Σε μια ακτίνα 30 km, ο συνολικός αριθμός των κατοίκων είναι περίπου 1.200.000, κάτι που μεταφράζεται σε μεγάλες δυνατότητες πωλήσεων.

Το Βρότσλαβ έχει γίνει η έκτη ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιφερειακή οικονομία στην Ευρώπη. Μια πόλη που ξεμένει από την ανεργία.
Εκτός από τους 150.000 φοιτητές (συμπεριλαμβανομένων των κατόχων υποτροφιών και του Erasmus) και σχεδόν 200.000 Ουκρανών εργαζομένων σε όλη την περιοχή, υπάρχουν περισσότεροι από 150.000 εργαζόμενοι μόνο στον τομέα των υπηρεσιών (outsourcing, business service outsourcing, BPO) και εκτιμάται ότι υπάρχουν περισσότερα από 200.000 τα επόμενα χρόνια. Όλοι τους είναι πιθανοί αγοραστές κατοικιών.

Οι τρεις σημαντικοί πυλώνες στην οικονομική ανάπτυξη της Πολωνίας ως ο μεγαλύτερος δικαιούχος των διαρθρωτικών ταμείων ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η εκπαίδευση, οι επενδύσεις σε υποδομές και το άνοιγμα των αγορών. Όλο αυτό το θετικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη στον τομέα των υπηρεσιών έχει παρακινήσει την κερδοσκοπία στον τομέα της στέγασης, με αύξηση των τιμών ενοικίασης και αγοράς. Τώρα περισσότερο από όλους αυτοί οι υποψήφιοι αγοραστές και όσοι ζουν ήδη στο Βρότσλαβ (που είναι επίσης), πρέπει να αναζητήσουν τη στέγασή τους στις αγορές στα περίχωρα της πόλης. Η επέκταση των ακινήτων (για αυτούς τους λόγους) κινείται ήδη περιμετρικά γύρω από το Βρότσλαβ με ακτίνα έως και 40/50 χιλιομέτρων. Αυτός ο κύκλος έχει ήδη βιωθεί στην Ευρώπη πριν από 20/30 χρόνια και γι' αυτό το γνωρίζουμε.

Η Πολωνία έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας στην Ευρώπη και είναι η χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει εξελιχθεί περισσότερο οικονομικά τα τελευταία 5 χρόνια.


Είμαστε μια ολοκληρωμένη ομάδα εργασίας με επαγγελματίες ειδικούς για την ανάπτυξη, διαχείριση, διαπραγμάτευση και ανάπτυξη του μάρκετινγκ και της πώλησης ολόκληρου του έργου.


Εάν ενδιαφέρεστε για την παραπάνω επένδυση, θα χαρώ να σας δώσω αναλυτικές πληροφορίες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB