Πώληση Οικόπεδο, Wrocław, Dolnoslaskie, Πολωνία, Powstańców Śląskich 12/26

Πώληση - Cod. 39274

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 376000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2000
  • Όροφος: 3

Οικόπεδο προς πώληση με συνολική έκταση 376.000 m2 βρίσκεται στην Πολωνία και το κόστος της γης είναι € 7 / m2. Καθαρή τιμή

Το οικόπεδο προς πώληση, συνολικής επιφάνειας 376.000 m2, βρίσκεται στην Πολωνία και προορίζεται για την κατασκευή διαμερισμάτων, σπιτιών, γραφείων, εμπορικών κέντρων, εστιατορίων, σχολείων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, αθλητικών συγκροτημάτων, καθώς και εγκαταστάσεων αναψυχής και υπηρεσιών · κατασκηνώσεις αναψυχής για νέους; αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις (γάμους, δεξιώσεις) εκμεταλλεύσεις · ιππασία λέσχες? Ξενοδοχεία και άλλα κτίρια.
Οικόπεδο με δύο λίμνες συνολικής επιφάνειας 110.000 m2. Το οικόπεδο περιβάλλεται από ένα δάσος 1.500 στρεμμάτων. Η γη είναι μόλις 30 χιλιόμετρα από τη μεγάλη πόλη (700.000 κατοίκους) και την παλιά πολωνική πόλη Wroclaw. Επιπλέον, δεν απέχει πολύ από αυτό το οικόπεδο (9 χλμ.) Είναι η πόλη Trzebnica (30.000 κάτοικοι) και, το πιο σημαντικό, το οικόπεδο απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από δύο κύριους αυτοκινητόδρομους που συνδέουν τις μεγάλες πόλεις από την Πολωνία μεταξύ τους: Α 5 (συνδέει τις πόλεις Πόζναν - Βρότσλαβ - Γκντανσκ) και Α 8 (συνδέει το Βρότσλαβ - Βαρσοβία).
Το κόστος της γης είναι € 7 / τ.μ. Καθαρή τιμή
Έχω τραπέζια με οικονομικούς υπολογισμούς, ένα σχέδιο κατασκευής, ενημερωμένους τιμοκαταλόγους, πίνακες κερδοφορίας κ.λπ.
Εργαζόμαστε στο Wroclaw από το 2006. Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς υψηλής ειδίκευσης που είναι αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη επενδύσεων, διαπραγματεύονται με τον δήμο, συνοδεύουν όλες τις συναλλαγές και ασχολούνται επίσης με ζητήματα που σχετίζονται με τη νόμιμη εκτέλεση της συναλλαγής και την απόκτηση όλων Οι απαραίτητες άδειες. Η ομάδα μας είναι το κύριο πράγμα, χρησιμοποιώντας τη μεγάλη εμπειρία, τις γνώσεις και τις επαφές μας, προσπαθούμε να κάνουμε τα καλύτερα έργα. Μπορούμε να διαχειριστούμε το έργο τώρα και στο μέλλον, επειδή είναι δουλειά μας. Μπορούμε επίσης να διαχειριστούμε και να ελέγξουμε άλλους τύπους επενδύσεων ή επιχειρήσεων στην Πολωνία.
Εάν δεν είστε άμεσος αγοραστής, αλλά έχετε έναν πιθανό αγοραστή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να διαπραγματευτείτε. Περιμένω την ανταπόκρισή σας και την περαιτέρω συνεργασία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB