Πώληση Οικόπεδο, Wrocław, Dolnoslaskie, Πολωνία, Graniczna-Rakietowa

Πώληση - Cod. 38110

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 19 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Επενδυτική γη με έκταση 2 εκταρίων που βρίσκεται στο Wroclaw (Muchobór Wielki) στη δυτική παράκαμψη AOW στη μελέτη των συνθηκών και των κατευθύνσεων της κοινής ανάπτυξης για την οικονομική δραστηριότητα.

Πρόσβαση στη γη με πλακόστρωτο δρόμο. Δύο κατηφορίες και εισόδους στην παράκαμψη του αυτοκινητόδρομου Wrocław σε απόσταση 1 χλμ. Από το έδαφος, μία στην ul. Graniczna και η δεύτερη στην ul. Mokronoska.
Βοηθητικά μέσα: αέριο στο έδαφος, αποχέτευση και ηλεκτρική ενέργεια 30 μ. Από το έδαφος.

Το τμήμα της γης (περίπου 2000m2) βρίσκεται εντός των ορίων του υφιστάμενου τοπικού σχεδίου (το τελικό τμήμα της οδού Żwirki i Wigury) που προορίζεται για την υλοποίηση του τμήματος επώασης στο Wrocław.

Στη μελέτη των συνθηκών και των κατευθύνσεων ανάπτυξης στην περιοχή της μονάδας E12 (όνομα της μονάδας - Graniczna-Rakietowa), η περιοχή ορίζεται ως η περιοχή της AG - βιομηχανική περιοχή στην οποία υπάρχουν κατηγορίες προορισμών: καθολικές υπηρεσίες, το κοινό, τη βιομηχανία, την επιστήμη, την υποδομή και το πράσινο.

Στη γύρω περιοχή υπάρχουν κήποι με λαχανικά και ο περιφερειακός δρόμος Wrocław. Ωστόσο, σε απόσταση 1χλμ., Καταστήματα (Lidl, Biedronka), εστιατόρια, εκκλησία και φαρμακείο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB