Πώληση Οικόπεδο, Kowalewice Włościańskie, Mazowieckie, Πολωνία, Kowalewice Włościańskie

Πώληση - Cod. 30878

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 1000 m²
  • Αριθμός δωματίων: -
  • Όροφος: -

Θα ήθελα να προσφέρουν τα ενδιαφερόμενα μέρη ένα οικόπεδο 1.000 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στο Kowalewicach αγροτών (δήμος Świercze).
Είναι ένα χωριό που βρίσκεται 62 χιλιόμετρα βόρεια από το κέντρο της Βαρσοβίας.
Το οικόπεδο βρίσκεται περιβάλλεται από μια σειρά από συγκροτήματα των δασών, των οποίων η μεγαλύτερη βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο. Το οικόπεδο δεν είναι κάθε αναδάσωση. Ο τόπος είναι έτοιμη για μονοκατοικίες.
Η γεωργική γη σε σχήμα τραπεζίου, αλλά έχει προϋποθέσεις των κτιρίων. Είναι οπλισμένοι με ένα σύστημα παροχής νερού. Η δυνατότητα που συνδέει το κοντινό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό το μέρος είναι ιδανικό για άτομα που εκτιμούν την ηρεμία και τη γαλήνη, στην επικοινωνία μας με τη φύση, καταφύγιο από τις μεγάλες πόλεις, αλλά και εκείνους που θα ήθελαν να έχουν στα χέρια σας ένα κομμάτι του πολιτισμού, καθώς και την πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Στην έδρα του δήμου του οικοπέδου είναι περίπου 5 χλμ, καθώς και στο σιδηροδρομικό σταθμό Świercze. Η πόλη της Nasielsk είναι 9 χιλιόμετρα. Σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου υπάρχει ένα τοπικό κατάστημα. Το πολύ οικόπεδο βρίσκεται στη συνοικία δρόμο στα σύνορα του χωριού Jabłeczniki. Οι γύρω περιοχές στη μελέτη της χωρικής ανάπτυξης καταγράφεται ως χώροι αναψυχής. Η γύρω περιοχή προσφέρει το κυνήγι λόγους πλούσια σε έναν μεγάλο αριθμό ζώων, όπως αυτές στο γειτονικό οικότοπο άλσος για άλκες, ελάφια, αγριογούρουνα και τα πουλιά.
Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail. Κάθε πρόσθετη πληροφορία και εικόνες στείλετε e-mail.

Η φωτογραφία: κίτρινο κομμάτι

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB