Πώληση Μονοκατοικία, Piaseczno, Mazowieckie, Πολωνία, Wilanowska 5a , Jozefoslaw gm. Piaseczno

Πώληση - Cod. 30119

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 485 m²
  • Αριθμός δωματίων: 11
  • Όροφος: 2

Η βίλα καλύπτει έκταση 2400M², Σαλόνι 485 τ.μ., είναι ένα ιδανικό μέρος για οικογενειακές υποθέσεις από το διάσημο κτίριο που σχεδιάστηκε από ειδικούς της κατοικίας, τα 11 δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ένα μετατρέψιμο σοφίτα, βρίσκεται σε μια ήσυχη αριστοκρατική προάστιο Jozefoslaw από τη Βαρσοβία μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
 
Εσωτερική: 50 τ.μ., σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα εξοπλισμένη, 8 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, σαλόνι, εστιατόριο, υπόγεια αποθήκη, σοφίτα και γκαράζ με δύο αυτόματες πόρτες.
 
Μετατρέψιμα σοφίτα, τζάκι, ειδοποιήσεις ασφαλείας (συναγερμούς, έλεγχο πρόσβασης ψηφιακή ασφάλεια, επιτήρηση) άμεσα διαθέσιμα.
 
Η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών ολόκληρης της βίλας: χοντρούς τοίχους για μόνωση, διπλά τζάμια, υλικά από ανοξείδωτο χάλυβα, αλεξίσφαιρα παράθυρα με ξύλινα κουφώματα.
 
Εξωτερικές εγκαταστάσεις: μια περιοχή της μόνιμης ανεξάρτητης φράχτη και πύλες, τα δάση, εισάγετε την πόρτα της βίλας ήσυχο λωρίδα δρόμου, τα πλακόστρωτα και εξωτερικό φωτισμό.
 
Βρίσκεται στις παρυφές της πόλης της Βαρσοβίας, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια και να φτάσει Kabaty Woods Nature, μπορείτε να αναπνέουν καθαρό αέρα γύρω από τις εγκαταστάσεις διαβίωσης, είναι ιδανικό για χαλάρωση και ξεκούραση μια μεγάλη θέση, μπορείτε ποδηλασία και τρέξιμο.
 
Σημεία πώλησης:
 
l ιδανική τοποθεσία, καλή μεγάλες ευκαιρίες χρηματοδότησης και των επενδύσεων
l διάφορους λόγους - μπορεί να κάνει άλλα και άλλα κτίρια στην περιοχή, είναι δυνατόν να αναπτυχθεί η περιοχή και το διάστημα (μπορεί να αυξηθεί κτίριο 250 τ.μ. μονοκατοικίες, δύο και ένα μισό ή 600 τ.μ. θερμοκλινές, το ακίνητο μπορεί να προγραμματιστεί ξεχωριστά)
l από το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας μόνο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
l επεκτατική χώρους για τον αριθμό των πολλών οικογενειών, χρησιμοποιείται επίσης για τις επιχειρήσεις.
l πέτρινα κτίρια
l τεράστια μετατρέψιμο χώρο πατάρι και μπαλκόνι.
l με τζάκι
l κλειστή αυλή
l γειτονιές
l ήσυχο και γαλήνιο
 
Οι συγκοινωνιακές συνδέσεις, 1 λεπτό με τα πόδια για να φτάσει, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ (τεράστιο εμπορικό Auchen Υπεραγορά), ιατρικό κέντρο, αθλητικά & γυμναστήρια, σχολεία (πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Σχολείο)
 
Όλοι οι τόποι μπορεί να φτάσει σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια.
 
Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη κακό.
 
Αν θέλετε να επισκεφθείτε ή για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, γραμματοκιβώτιό μου είναι

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB