Πώληση Δυάρι, Lodz, Lodz, Πολωνία, TYLNA 4E

Πώληση - Cod. 37551

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 86 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 5

Μια προσφορά πώλησης ενός άνετου διαμερίσματος στο κέντρο του Lodz.

Διεύθυνση: Łódź, Tylna 4E
Τοποθεσία: κέντρο
Εμβαδόν: 86m2
Έτος: 5 (τελευταίο)
Αριθμός θέσεων στο υπόγειο γκαράζ: 1
Αριθμός δωματίων: 6 δηλαδή (σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα, μπάνιο, 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, διάδρομο, πλυντήριο)
Παράθυρα: μεγάλα ξύλινα
Ύψος: 2,9 μ
Αποθήκη: λείπει
Μπαλκόνι / βεράντα: ναι - το μήκος του διαμερίσματος από το νότο
Φινίρισμα: πολύ υψηλό επίπεδο
Εξοπλισμός: πλήρης
Έτος κατασκευής: 2014


Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο του Łódź στην οδό Tylna Street 4E, μια αριστοκρατική ανάπτυξη που χτίστηκε από έναν αποδεδειγμένο προγραμματιστή SGI.
Βρίσκεται στους 5 πρώτους ορόφους με θέα στη νότια πλευρά (κουζίνα + καθιστικό) και βόρεια (2 υπνοδωμάτια). Το σαλόνι και η κουζίνα έχουν όμορφη θέα μέσα από μεγάλα, ευρύχωρα παράθυρα στο κτίριο διαμερισμάτων LOFT και αίθριο (μεγάλη απόσταση από γειτονικά κτίρια).
Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν θέα και μια άμεση γειτονιά με το πάρκο Abramowski. Το πάρκο έχει αναζωογονηθεί πρόσφατα, έχουν δημιουργηθεί δρόμοι με κυκλικούς και κυλίνδρους και τα περίφημα συνεργεία έχουν αναζωογονηθεί στο πλαίσιο του προϋπολογισμού για τον πολίτη.

Από τη νότια πλευρά υπάρχει μεγάλη βεράντα (μετά το μήκος του διαμερίσματος) με ηλεκτρική τέντα.

Το διαμέρισμα είναι διακοσμημένο με μοντέρνο τρόπο. Ένας μεγάλος αριθμός ευρύχωρων ντουλαπών, ντουλαπιών και άλλων ανέσεων. Πολύ αποτελεσματικός κλιματισμός στο σαλόνι σας επιτρέπει να διατηρείτε μια σταθερή θερμοκρασία σε όλο το διαμέρισμα το καλοκαίρι.

Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Υψηλής ποιότητας κουζίνα, countertops τελειώσει με πυροσυσσωμάτωμα χαλαζία. Πολύ ενδιαφέρον LED φωτισμός εγκατεστημένο σε ψευδοροφές στο καθιστικό, κουζίνα και διάδρομο.

Μπάνιο με μεγάλη καμπίνα ντους με κεφαλή ντους Grohe, δύο νιπτήρες (WC), τουαλέτα και μπιντέ (duravit). Επίσης πολλά ντουλάπια και ντουλάπια. Οδήγησε φωτισμό. Ιταλικό λούστρο.

Το κυρίως υπνοδωμάτιο με πολύ απαλή και άνετη επένδυση στο πάτωμα, ταπετσαρίες και κουρτίνες. Άνετο κρεβάτι με στρώμα Tempur. Πολύ μεγάλη ντουλάπα (με φωτισμό). Οι λαμπτήρες του Tom Dixon και ο φωτισμός με οδήγημα δίνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα Τηλεόραση LED.

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι εξίσου ευρύχωρο και καλά σχεδιασμένο με μεγάλη ντουλάπα και χώρο εργασίας (τραπεζάκι και ντουλάπια).
Η κουζίνα είναι καλά σχεδιασμένη με επαρκή αριθμό ντουλαπιών, συρταριών και χώρων αποθήκευσης. Ηλεκτρικό άνοιγμα όλων των συρταριών στο κάτω μέρος, προσαρτήματα BLUM. Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι κατασκευασμένη από πυροσυσσωμάτωμα από χαλαζία, ο εξοπλισμός στην κουζίνα είναι κεραμικό πιάτο, πλυντήριο πιάτων, φούρνος, φούρνος μικροκυμάτων, ψυγείο Siemens.

Σαλόνι τέλεια προγραμματιστεί, σε 1 τοίχο διακοσμητικό αρχιτεκτονικό σκυρόδεμα, TV led, τηλεόραση υπουργικό συμβούλιο, κλπ. Στο χαλί πατώματος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB