Πώληση Βίλες στην ύπαιθρο, Radoszewice, Lodz, Πολωνία, Niemojewskich

Πώληση - Cod. 41363

  • Τύπος: Βίλες στην ύπαιθρο
  • Περιοχή: 30285 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 0

ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΚ ΜΑΝΟΡ ΑΠΟ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ, ΚΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ NIEMOJEWSKI, ΑΝΑΚΑΛΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ 19ου / 20ου ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1945. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. ΓΥΡΩ από το αρχοντικό, υπάρχει ένα πάρκο, όπου μπορείτε να βρείτε πολυάριθμα δείγματα μνημειώδους δένδρου, κυρίως μικρούφυλλα δάση και βελανιδιές. ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 ΧΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ 10 ΔΩΜΑΤΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΥΓΙΕΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ: 126 ΠΛΑΤΕΙΑ. Χτίστηκε από γιλέκα μετά το 2000.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΕΠΙΤΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 600 SQM

Το μπροστινό υψόμετρο επτά αξόνων είναι διακοσμημένο με μια πολυώροφη στοά με τέσσερις κολώνες, στην κορυφή με ένα πεπλατυσμένο αέτωμα και ένα μπαλκόνι στην πλευρά του κήπου. Το λεγομενο Πολωνική οροφή: αρθρωτή, σπασμένη, εξοπλισμένη με κοιτώνες στο φως. Στέγη με βότσαλα. ΠΑΡΑΘΥΡΑ: ξύλινο, κουτί. ΠΟΡΤΕΣ: ξύλινες. Σύμφωνα με το μητρώο μνημείων του Εθνικού Ινστιτούτου Κληρονομιάς, τα ακόλουθα αντικείμενα εγγράφονται στον κατάλογο των μνημείων: το συγκρότημα αρχοντικών, τέλος του 18ου αιώνα: το αρχοντικό και το πάρκο.

ΟΠΛΑ / ΜΕΣΑ

ΚΥΡΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΡΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 2006. ΛΕΥΚΑ: ΙΔΙΑ (ΚΤΙΡΙΟ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΛΥΜΑΤΩΝ).

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

ΙΣΟΓΕΙΟ (ύψος 3,25 μ.):
Στο ισόγειο υπάρχουν 7 δωμάτια (εν μέρει εντοιχισμένα) με τους ακόλουθους χώρους: 34 τ.μ., 20 τ.μ., 34 τ.μ., 62 τ.μ., 42 τ.μ., 42 τ.μ., 17 τ.μ. Κουζίνα με χώρο 14 τ.μ., δύο μπάνια με εμβαδόν 5,5 τμ και 7 τμ Heightψος δωματίου: 3,25 μ.
Παρκέ και σανίδες στα πατώματα. Οι τοίχοι είναι σοβατισμένοι και βαμμένοι με μπογιά.


ΠΑΤΩΜΑ:
Στον πρώτο όροφο υπάρχουν 3 δωμάτια με έκταση περίπου 26 τμ, 16 τμ. και 32 τμ
Η τσιμεντένια οροφή στη σοφίτα σας επιτρέπει να κανονίσετε επιπλέον δωμάτια μόνοι σας.
Μπαίνουμε στη σοφίτα από το διάδρομο με εμβαδόν 40 τμ για την αριστερή και τη δεξιά πλευρά, επομένως είναι δυνατόν να σχεδιαστούν δύο δωμάτια με επιφάνεια 60 τ.μ. και 70 τμ Το ύψος και των δύο μέχρι την κορυφογραμμή είναι 6 μ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB