Πώληση Άλλο (Εμπορικό), Lwowek Slaski, Dolnoslaskie, Πολωνία, +48757136588

Πώληση - Cod. 42256

  • Τύπος: Άλλο (Εμπορικό)
  • Περιοχή: 3000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 3
  • Κατάσταση κτηρίου: Sufficient

Προσφέρουμε τον ξενώνα μας με εστιατόριο και μπαρ καθώς και το κάμπινγκ που βρίσκεται σε τοποθεσία δίπλα του. Ο λόγος για την πώληση είναι ότι είμαι τώρα σε προχωρημένη ηλικία και θέλω να το πάρω χαλαρά. Είμαστε εδώ 25 χρόνια και δεν θέλω να φύγω αλλά λίγο λιγότερο. Θα ασχοληθώ μόνο με την εκτροφή τεχνιτών και τις δραστηριότητες γύρω από αυτό

Το Pension Jaskółka είναι ένα παλιό ανακαινισμένο αγρόκτημα με γη γύρω του και βρίσκεται στο Marczów στη νοτιοδυτική Πολωνία, περίπου 25 χλμ. από τη Jelenia Góra. Το χωριό Marczów είναι πολύ μικρό και βρίσκεται σε ένα φυσικό καταφύγιο που είναι πολύ όμορφο. Ο ξενώνας 3 ορόφων. Ο κάτω όροφος αποτελείται από ένα εστιατόριο (με εκτεταμένη εξοπλισμένη κουζίνα), μπαρ, κουζίνα επισκεπτών και τραπεζαρία, σαλόνι/κοινωνικό χώρο με τζάκι και ένα μπάνιο με ντους και τουαλέτα. Ο μεσαίος όροφος έχει 5 υπνοδωμάτια, 2 από τα οποία είναι με ιδιωτικό μπάνιο. Υπάρχει επίσης ένα κοινόχρηστο μπάνιο σε αυτόν τον όροφο. Ο τελευταίος όροφος έχει 2 διαμερίσματα. Το ένα έχει μπάνιο, σαλόνι και υπνοδωμάτιο. Το δεύτερο, μεγαλύτερο διαμέρισμα (προορίζεται για χρήση ιδιοκτήτη/διαχειριστή) διαθέτει κουζίνα, σαλόνι με τζάκι, μπάνιο, υπνοδωμάτιο (βρίσκεται στη σοφίτα) και μπαλκόνι. Αυτό το μπαλκόνι οδηγεί σε έναν περιφραγμένο κήπο με μηλιές.
Η κύρια κουζίνα είναι εξοπλισμένη με εκτεταμένο απόθεμα, ώστε να μπορούν να προετοιμαστούν όλα τα γεύματα. Είναι επαγγελματική κουζίνα με καταψύκτες, ψύξη, τηγάνισμα κτλ. Το οικόπεδο έχει δική του παροχή νερού και 2 σκεπτικιστές. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη δεξαμενή υγραερίου εξωτερικά που παρέχει την κεντρική θέρμανση. Υπάρχουν επίσης 2 λέβητες που μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων και οι οποίοι θερμαίνονται από τον λέβητα κεντρικής θέρμανσης. Το κάμπινγκ έχει μέγεθος περίπου 1 HA και είναι εξοπλισμένο με διάφορα σημεία για ρεύμα και νερό. Υπάρχει ένα κτίριο υγιεινής με κυρίες και κύριους, το καθένα με 2 ντους και τουαλέτες. Το κάμπινγκ έχει δική του είσοδο με πύλη. Υπάρχουν 2 τροχόσπιτα στο κάμπινγκ, 1 εκ των οποίων είναι επίσης προς πώληση, η άλλη θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε για εργάτες τους καλοκαιρινούς μήνες
Η τιμή εξαρτάται πολύ από το τι θέλει κανείς και τι θέλει να συνεχίσει. Ο ξενώνας με εστιατόριο και κάμπινγκ που θέλουμε να πουλήσουμε συμπεριλαμβανομένων κάποιων δραστηριοτήτων με υλικά όπως καγιάκ, τοξοβολία και εξοπλισμός για δίσκο γκολφ.
Το Ot περιλαμβάνει επίσης έναν αχυρώνα με 3 στάβλους, αχυρώνα *ή άλλη αποθήκευση) και άλλα δωμάτια σε αυτό το κτίριο.
www.jaskolka.com και www.tinker.pl Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ακόμη 4 πρόσφυγες από την Ουκρανία στη σύνταξη που μένουν εδώ για αόριστο χρονικό διάστημα. Έχουμε συμβόλαιο με την κυβέρνηση για αυτό, η οποία το πληρώνει. Ανάλογα με τον πόλεμο εκεί, θα πάνε πίσω στην Ουκρανία.
Αν θέλετε περισσότερες φωτογραφίες μπορούμε να τις στείλουμε, αλλά το καλύτερο είναι απλά ελάτε να δείτε το σύνολο. Κλείστε λοιπόν ραντεβού και ελάτε. Η Πολωνία είναι μια πολύ όμορφη χώρα και είναι επίσης πολύ τουριστική εδώ. Η τιμή που φέραμε είναι 200.000 ευρώ
Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε κοντά στο σπίτι μας για να φροντίζουμε τα άλογα και τη γη μας. Οι επισκέπτες της πανσιόν μπορούν να επωφεληθούν από τη δυνατότητα μάθησης και αλληλεπίδρασης με ζώα (άλογα, αγελάδες, αλπακά)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB