Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Kolberg, Zachodniopomorskie, Πολωνία, Wojska Polskiego

Πώληση - Cod. 26098

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 1102 m²
  • Αριθμός δωματίων: 38
  • Όροφος: 6

EMTM Spółka z o. o. κατέχει πολύ atractive γης στην Mrzeżyno, που βρίσκεται στην αριστερή όχθη του ποταμού Rega, κοντά στο στόμα του, όπου συναντά τη Βαλτική Θάλασσα. Μόνο 300 μ τέντωμα του δάσους που χωρίζει από τη θάλασσα στην παραλία.
Στο τοπικό χωροταξικό σχέδιο της Mrzeżyno η παρτίδα αυτή σημειώνεται με το σύμβολο 3UT και προορίζονται για την ARE των τουριστικών υπηρεσιών - ένα ξενοδοχείο ή σύνταξη - επιτρέποντας
- Επίπεδη ιδιοκτήτη του μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι μέχρι 80 τμ?
- Εμπορικές, εστίασης, ψυχαγωγίας και άλλες υπηρεσίες για τους τουρίστες complementingthe βασική λειτουργία του facality.
Το πάτωμα είναι λόγος και η διαχείριση της γης παραμέτρους που ορίζονται στο τοπικό σχέδιο επιτρέπει την κατασκευή ενός ξενοδοχείου wtih μέγιστο 6 ορόφους και 38 δίκλινα δωμάτια με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και possiblity της διοργάνωσης συνεδρίων, επιμόρφωση και ειδικές εκδηλώσεις για 60-70 άτομα.
Η ελκυστικότητα της θέσης του ξενοδοχείου ASA μια εστίαση και κατάλυμα εγκαταστάσεις και ένα κέντρο εκπαίδευσης για τις λειτουργίες αυτές είναι αυξημένη χάρη στην άμεση γειτνίαση με το λιμένα Mrzeżyno και το σχεδιασμένο Μαρίνα Rega.
Μια προγραμματισμένη βεράντα του εστιατορίου και μία προβλήτα η πλευρά του ποταμού θα κάνει γιοτ, βάρκα και ελλιμενισμού στάθμευσης κοντά στο κτίριο του ξενοδοχείου, το οποίο είναι σίγουρα ένα πρωτότυπο και εξαιρετικό πλεονέκτημα αυτού του τοποθεσία, πολύ ελκυστική για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ πηγαίνει κάτω από τον Rega ή κανό χρησιμοποιώντας το λιμάνι και τη μαρίνα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB