Πώληση Παραλιακές εγκαταστάσεις, Rewal Trzęsacz, Zachodniopomorskie, Πολωνία, Trzęsacz Wczasowa

Πώληση - Cod. 42193

  • Τύπος: Παραλιακές εγκαταστάσεις
  • Περιοχή: 75 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 0/1

Προσφέρουμε ημι-ανεξάρτητα κτίρια προς πώληση, 600 μέτρα από την παραλία στο Trzęsacz. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 15 δίχωρα κτίρια. σε οικόπεδο 9.885 τ.μ.
Όταν αγοράζεις ένα ακίνητο - ημιμονοκατοικία - γίνεσαι ο μοναδικός ιδιοκτήτης του. Γίνεσαι και συνιδιοκτήτης του οικοπέδου και των κοινών μερών. Θα έχετε έναν ξεχωριστό χώρο για αποκλειστική χρήση σας - είναι ένας κήπος και ο χώρος στάθμευσης σας δίπλα στο σπίτι.
Ως μέρος του κοινόχρηστου χώρου, έχετε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε το δρόμο, την παιδική χαρά, την παιδική χαρά, την πισίνα και την πισίνα. Ο κοινόχρηστος χώρος περιλαμβάνει μπαρ και ρεσεψιόν. Ο διαχωρισμός της μπάρας ως κοινό τμήμα αποτελεί εγγύηση αυτού του τρόπου χρήσης αυτής της ιδιότητας. Αυτό σημαίνει ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας έχετε πάντα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τη γαστρονομική υπηρεσία σε κοντινή απόσταση. Η ρεσεψιόν προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης.
Ο χειριστής συνάπτει μαζί σας σύμβαση κοινής διαχείρισης και σύμβαση ενοικίασης.
Υπολογίσαμε το ποσοστό απόδοσης στο 7% ετησίως.
Το κτήμα έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή στην άνεση των χρηστών του. Όταν κοιτάς τον εσωτερικό δρόμο, δεν βλέπεις ολόκληρο το κτήμα, μόνο πράσινο, τα νησιά του οποίου φυσικά επιβραδύνουν την κυκλοφορία.
Το χαμηλό ποσοστό κτιρίων (κάτω από 20%) δίνει στους χρήστες άνεση και αίσθηση οικειότητας. Ο εσωτερικός τοίχος μεταξύ των κτιρίων είναι διπλού πάχους, γεγονός που παρέχει ηχομόνωση.
Μπορείτε να επιλέξετε από τρεις τύπους εξωτερικής πρόσοψης κτιρίου. Στην κουζίνα, μπορείτε να επιλέξετε μια παραλλαγή με νησίδα ή μικρή κουζίνα. Μια μεγάλη ποσότητα υαλοπινάκων που κατευθύνεται στον κήπο σας δίνει μια αίσθηση χώρου και επαφής με τη φύση.
Οι αυτόνομοι χώροι (1/2) της ημιανεξάρτητης οικοδομής) έχουν συνολική επιφάνεια 78,5 m2, ωφέλιμη επιφάνεια 74,3 m2. Η βεράντα δίπλα στο σπίτι είναι 27 m2, το εμβαδόν του οικοπέδου για αποκλειστική χρήση του ιδιοκτήτη από 238 έως 248 m2 (ανάλογα με το επιλεγμένο κτίριο).
Σύγχρονη θέρμανση με αντλίες θερμότητας. Τα κτίρια είναι προσαρμοσμένα στην τοποθέτηση τζακιού (για πελάτες του 1ου σταδίου περιλαμβάνεται τζάκι στην τιμή!).
Η κατασκευή του κτήματος Rest Village χωρίζεται σε τρεις φάσεις.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη το στάδιο Ι - κατασκευή κτιρίων δύο δωματίων 1AB, 2AB, 3AB, 4AB, 5AB.
Η ολοκλήρωση της επένδυσης προγραμματίζεται για τον Αύγουστο του 2023.
Εάν δεν έχετε χρόνο να ολοκληρώσετε τις τελευταίες πινελιές, το Rest Village θα το κάνει για εσάς. Θα σας παρουσιάσουμε τρία πιθανά έργα και τιμές υλοποίησης Περισσότερες πληροφορίες για το κτήμα στην ιστοσελίδα

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB