Πώληση Δυάρι, Kolberg, Zachodniopomorskie, Πολωνία, Grzybowo, Spacerowa

Πώληση - Cod. 33597

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 45 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

ΠΩΛΕΙΤΑΙ - Πολυτελές διαμέρισμα με μπαλκόνι με έκταση 45 m2, που βρίσκεται στο κτήμα στο παραθαλάσσιο χωριό της Βαλτικής Grzybowo. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε και μια εξαιρετική επένδυση στόχος. Η είσοδος του συγκροτήματος γίνεται με αυτόματες πόρτες. Βαλτική Θάλασσα στο κτήμα είναι ένας ασφαλείας ρολόι και ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης. Για κάθε κτίριο διαθέτει ένα ευρύχωρο χώρο στάθμευσης. Επιπλέον, εκεί θα βρείτε παιδικές χαρές και μονοπάτια για τους ηλικιωμένους που θέλουν να βρουν την ειρήνη. Στέγαση πλήρως προσαρμοσμένα για άτομα με ειδικές ανάγκες - ανελκυστήρες και ράμπες. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η απαραίτητη υποδομή: καταστήματα, gastrononoczno - υπηρεσιών και αμμώδης, φυλασσόμενο παραλία (600 μέτρα σε ευθεία γραμμή).

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο. Έχει antywłamaniowne πόρτα και είναι πολυτελώς τελειώσει - προετοιμασμένοι για τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Διάδρομος πολύ ευρύχωρο και φωτεινό. Το δάπεδο καλύπτεται με εφυαλωμένα πλακίδια μεγάλων. Ένα από τα τοιχώματα επενδεδυμένα με πέτρες που είναι πιο μακριά από την κορυφή του φωτισμού LED υπογραμμισμένες. Υπάρχει επίσης μια ευρύχωρη ντουλάπα κρυμμένη σαν καθρέφτης, έτσι ώστε οπτικά επεκτείνει το χώρο διαμέρισμα. Στην αίθουσα υπάρχει επίσης ένας ανιχνευτής καπνού και συναγερμού κεντρική μονάδα που έχει εγκατασταθεί στο διαμέρισμα.

Η κουζίνα συνδυάζεται με καθιστικό. Έπιπλα Κουζίνας προετοιμασμένοι για την ανάπτυξη περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, πλυντήριο πιάτων και φούρνο Bosh εταιρείες, Electrolux επαγωγικό πεδίο, κουκούλα Amica. Επιπλέον, το διαμέρισμα είναι εντελώς νέο, και ποια είναι η εγγύηση της ψυγείο-καταψύκτη Samsung. Τα πλακάκια πάτωμα της κουζίνας, από την πλευρά του σαλονιού βρίσκεται, ενώ το μοντέρνο χαλί. Υπάρχει επίσης ένα ανιχνευτή συναγερμού για την ασφάλεια των οποίων κατευθύνεται προς τις πόρτες. Θα βρείτε επίσης περιστρεφόμενη (360 μοίρες) ανατομικό κάθισμα και γωνιακό καναπέ. Το σύνολο συμπληρώνεται από μια εντελώς νέα τηλεόραση (εγγύηση) Philips.

Το υπνοδωμάτιο είναι πολύ μεγάλο και άνετο κρεβάτι με ψηλή πλάτη. Είναι για το πίσω τοίχωμα επισημαίνονται με αλογόνα, έτσι ώστε η ειρήνη γίνεται μια μοναδική ατμόσφαιρα. Δάπεδα, πάνελ στον τοίχο, υπάρχει επίσης μια νέα τηλεόραση. Το υπνοδωμάτιο έχει ένα τεράστιο δωμάτιο-ντουλάπα μετακινηθεί.

Μπάνιο για εξοικονόμηση χώρου συνδέεται με την τουαλέτα. Το σύνολο καλύπτεται με πλακίδια (χαλάκι δαπέδου των μικρών πλακών, τα τοιχώματα σε μεγάλες τζάμια). Για να τονίσει το πολυτελές διαμέρισμα εκεί θα βρείτε ένα ζεστό Gems μάρκα μπανιέρα. Το μπάνιο είναι επίσης LED προβολείς.

Εν ολίγοις, η σουίτα όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες είναι πολύ πρόσθετες επενδύσεις. Υπάρχει πολλή νέου εξοπλισμού, το οποίο είναι ακόμα υπό εγγύηση. Έχει αντικλεπτικών συσκευών και βρίσκεται σε μια περιφραγμένη κοινότητα.

Για να διαπραγματευτεί μια λογική τιμή. Η προσφορά προέρχεται από τον ιδιοκτήτη - θα αποφύγει την καταβολή προμήθειας. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και βλέποντας την ιδιοκτησία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB