Πώληση Οικόπεδο, Poznań, Wielkopolskie, Πολωνία, Brnenska Strasse

Πώληση - Cod. 33902

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 3550 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Το οικόπεδο με αριθμό 2/6, περιοχή 3550qm, που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της πόλης, που ονομάζεται «Nowe Miasto» (Νέα Πόλη), στην περιοχή Rataje, είναι ένα ανεξερεύνητο έδαφος, εντός της εμβέλειας ενός πλήρως ανεπτυγμένη περιοχή.
Οικόπεδο 2/6, φύλλο 07, Gemarkung Rataje για το «σχέδιο αστικής ανάπτυξης του Πόζναν» σύμβολο περιοχή 6U, καθορίζεται για το οποίο τον ακόλουθο ορισμό: βασικός προσδιορισμός: Εμπορική? συμπληρωματικές μονάδες ΟΡΙΣΜΟΣ στον τομέα της τεχνικής υποδομής, εσωτερική τοπική Verkehrßtrassen, χώρους στάθμευσης, χώρους στάθμευσης, αθλητικές εγκαταστάσεις, εμπορικά κτίρια έως και πέντε ορόφους. Στη στέγη Mobilfunkmassten είναι δυνατόν να δημιουργηθεί.
Σε άμεση γειτνίαση με ένα σύγχρονο «εμπορικό Posnania» δημιουργήθηκε (http.www.posnania.eu) με 100.000 τετραγωνικά μέτρα εμπορικών χώρων, που χτίστηκε από APSYS Polska, με όγκο επένδυση ύψους € 290 εκατομμυρίων
Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα κτίριο της περιοχής 60ha.
Η ελκυστικότητα του οικοπέδου μιλάει τη θέση του μέσα στην πόλη, στην περιοχή της λεκάνης απορροής της τάξης των 40.000 κατοίκων, η πληθυσμιακή πυκνότητα είναι 7800 / τετραγωνικά χιλιόμετρα, εύκολη πρόσβαση σε αστικές συγκοινωνίες, οδικές αρτηρίες και τον αυτοκινητόδρομο Α2 (Berlin-Πόζναν-Βαρσοβία).
800μ από το λεγόμενο είναι «λίμνη της Μάλτας». Αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές και δημοφιλής περιοχή αναψυχής της πόλης. Από την λίμνη της Μάλτας θα βρείτε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα σε διάφορα θαλάσσια σπορ θέση (http://malta.poznan.pl). Υπάρχει επίσης η μεγαλύτερη πολωνική Aqua Park «Θέρμη Μάλτας» (http://termymaltanskie.com.pl).
Η περιοχή γύρω από τη λίμνη της Μάλτας προσφέρει πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες για οικογένειες: αναρρίχηση δάσος, έλκηθρο τρέχει και πίστα σκι (όλο το χρόνο), Schmallspurbahn στο ζωολογικό κήπο, εστιατόρια.
Από τις 25 ετών είναι de Malta Δείτε το χώρο για φεστιβάλ θεάτρου (http://malta-festival.pl)

Αποστάσεις:

- παλιά πόλη περίπου 2,6 χιλιόμετρα
- Διεθνής και Εθνική Έκθεση Πόζναν 6,5 χιλιόμετρα
- Στάση ca0,3 χλμ επόμενο τραμ
- πλησιέστερη στάση λεωφορείου 0,2 χιλιόμετρα
- σταθμός μεταφόρτωσης για τις γραμμές των λεωφορείων και των τρένων περίπου 1 χλμ
- αεροδρόμιο Πόζναν περίπου 12 χλμ
- Πρόσβαση αυτοκινητόδρομο Κρζεσίνυ A-2 4 χιλιόμετρα

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB