Πώληση Κάστρο, Kobylniki, Wielkopolskie, Πολωνία, Kobylniki

Πώληση - Cod. 28470

  • Τύπος: Κάστρο
  • Περιοχή: 60000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 21
  • Όροφος: 2

1. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μικτής επιφάνειας μονοκατοικία - περίπου. 1.200 m2
Καθαρό σπίτι εσωτερικό χώρο - περίπου. 1.050 m2
περιοχή Ακινήτου - πάνω από 60.150 m2 (6.168 εκτάρια) του πάρκου και κήπους
Τοποθεσία - Kobylniki, Greater Poland, Πολωνία Κεντρική Ευρώπη - περίπου. 260 χιλιόμετρα ανατολικά του Βερολίνου, Γερμανία
ιδιοκτήτη ακινήτου - Ιδιώτης

Σχεδιασμένο από έναν από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονες πολωνική Zygmunt Gorlewski, το παλάτι χτίστηκε το 1886 για Tadeusz Twardowski, ένα πολωνικό ευγενής και ιδιοκτήτη. Αυτό το εξαιρετικό κτίριο αντιπροσωπεύει την ουσία της αρχιτεκτονικής νεο-αναγεννησιακό: πρώτες προσόψεις τοιχοποιία με λεπτομέρειες ψαμμίτη και απότομες στέγες με πολλές πυραμίδες, πύργοι και καμινάδες? όλα συμβάλλουν στην υπεροχή του παλατιού.
Οι εσωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν μεγάλους χώρους με αξιοσημείωτη του ύψους των ανοιγμάτων, αυθεντικά μορφοποιημένα γείσα, καλύτερα γύψινα και πέτρινα τζάκια. Το ακίνητο βρίσκεται σε εντυπωσιακή δρόμο που οδηγεί στο παλάτι, γειτονική στάβλους και ένα εντυπωσιακό μεγάλο πάρκο, συμπεριλαμβανομένων μια λίμνη με ένα νησί που μαζί δημιουργούν μια απίστευτη εντύπωση για τους επισκέπτες που φτάνουν.
Το 1990 το κτίριο έχει ανακαινιστεί πλήρως και είναι εξοπλισμένα με σύγχρονες υπηρεσίες, να γίνει ένα ιδιωτικό ξενοδοχείο. Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα εθνικά δάση (περ. 350 γιάρδες), βολικό για μια ενθουσιώδη ιππασία. Το Εθνικό Πάρκο Notecki, που φημίζεται για την εκπληκτική του τοπίου απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια.
Δίπλα στο βόρειο τμήμα του ακινήτου υπάρχει μια σύνθετη μεγάλη στάβλους, κρατικοποιήθηκε το 1946. Ο σημερινός ιδιοκτήτης του ακινήτου είναι στα proces της διεκδίκησης αυτής της περιοχής και, για άλλη μια επιτυχημένη, θα προσφέρει προς πώληση, προτεραιότητα δίνεται στον αγοραστή.

2.Επιπρόσθετη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κατασκευή - πλήρως ανακαινισμένο γαλβανισμένο στέγες χάλυβα, όλα τα δοκούς σε άριστη κατάσταση. παράθυρα παραθυρόφυλλο με διπλά τζάμια σε όλο το σπίτι.
μηχανοστάσιο - δύο πετρελαίου που χρησιμοποιείται ως καύσιμο Wiessmann λέβητες με καυστήρες Weishaupt παρέχουν κεντρική θέρμανση και παροχή ζεστού νερού. Εφεδρική γεννήτρια ηλεκτρικής ενέργειας (πετρέλαιο) στο εξωτερικό σπίτι εργοστάσιο στην άκρη του ακινήτου.
Υπηρεσίες - μετρημένη δίκτυο ύδρευσης και ηλεκτρικά? κεντρική θέρμανση με καλοριφέρ σε όλη την ιδιοκτησία? σύστημα αποχέτευσης με βόθρο? τηλεφωνική γραμμή (Cooper)? ευρυζωνική?
Άλλα - κτίριο είναι σήμερα επιπλωμένο. Υπάρχοντα έπιπλα ξενοδοχείων και εμπορικός εξοπλισμός κουζίνας (σήμερα υπηρετούν ένα μπαρ και ένα εστιατόριο του ξενοδοχείου)

3.LOCATION

Το Palace βρίσκεται στην Kobylniki, Greater Poland, η Κεντροδυτική περιφέρεια της Πολωνίας, περίπου. 40 χιλιόμετρα (45 λεπτά με το αυτοκίνητο) μακριά από το Πόζναν, μια από τις μεγαλύτερες πόλεις στην Πολωνία, και περίπου. 260 χιλιόμετρα (2:45 ώρα οδήγηση) μακριά από το Βερολίνο, Γερμανία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB