Πώληση Οικόπεδο, Krakow, Małopolskie, Πολωνία, Ul. Schomborna

Πώληση - Cod. 27987

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 1374.97 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Οικόπεδο προς πώληση με άδεια οικοδομής σε ένα ήσυχο μέρος που περιβάλλεται από μεγάλα, πράσινα, μη δομημένη περιοχή που βρίσκεται στη διοικητική περιφέρεια της Κρακοβίας. Κοντινά καταστήματα και τις τοπικές μεταφορές. 15 λεπτά με το αυτοκίνητο στο κέντρο της Κρακοβίας.

ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ

Κρακοβία βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Πολωνίας στον ποταμό Βιστούλα σε μια κοιλάδα στους πρόποδες του οροπεδίου των Καρπαθίων, 219 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Βαρσοβία, η πρωτεύουσα, βρίσκεται 300 χιλιόμετρα βόρεια με τα όμορφα βουνά Tatra τοποθετημένο μόλις 100 χιλιόμετρα νότια.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ Αποτελείτε στην Κρακοβία;

Κρακοβία διαθέτει μια ξεχωριστή μεσαιωνική αρχιτεκτονική διαρρύθμιση - από τις στέγες πόλη `s θα δείτε ένα εξαιρετικό ελέγχεται μοτίβο δρόμους που περιβάλλονται από τα θραύσματα από τα σωζόμενα τείχη της πόλης. Η άποψη αυτή θυμίζει τη συναρπαστική εικόνα του μεσαιωνικού οχυρωμένη πόλη περιβάλλεται από τα τείχη της πόλης. Η πόλη είναι εξαιρετικά «πράσινα» με τον σημαντικό πόλο έλξης, «Οβάλ City Park» που εκτείνεται από το Βασιλικό Κάστρο στο Βασιλικό Κάστρο.

Επωφελούνται από τη γεωγραφική της θέση, Κρακοβία έχει ως στόχο να γίνει ο τόπος συνάντησης πολλών πολιτισμών - το Κεντρικό πόλη του πολιτισμού, της τέχνης και της επιστήμης Ευρώπης. Πολλά πανεπιστήμια που βρίσκονται στην Κρακοβία και ανώτερα μέλη της πολωνικής κουλτούρας διαμένουν στην Κρακοβία. Κρακοβία ονομάστηκε ως η Πόλη του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού το 2000.

ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ

Κρακοβία είναι η 4η μεγαλύτερη οικονομία στην Πολωνία, που κυριαρχείται από μεταλλουργικές, τον καπνό, και φαρμακευτικές βιομηχανίες. Το μερίδιο του ιδιωτικού τομέα στην Κρακοβία βιομηχανία έχει αυξηθεί σημαντικά κατά τα τελευταία χρόνια και τώρα αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο εργοδότη.

Υπάρχουν επτά γραφεία της κεντρικής τράπεζας που βρίσκεται στην Κρακοβία, και 40 άλλες τράπεζες έχουν υποκαταστήματα τους στην πόλη αυτή. Η πόλη φιλοξενεί επίσης το Επιμελητήριο δεξιοτεχνία, το Επιμελητήριο Βιομηχανίας και Εμπορίου, το Εθνικό Επιμελητήριο Οικονομίας, The Κρακοβία Επιμελητήριο Τουρισμού, της Κρακοβίας Σύνοδος των εμπόρων, η βιομηχανική κοινωνία της Κρακοβίας, η Πολωνική Ένωση των χριστιανικών Επιχειρηματιών, η Ένωση ιδιωτικών μεταφορών, Ο Σύνδεσμος ιδιωτικών Real Estate Ιδιοκτήτες και άλλα όργανα που είναι υπεύθυνα για την προώθηση των επιχειρήσεων.

ΠΏΣ ΝΑ ΠΆΤΕ ΕΚΕΊ

Πάνω από 20 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου πετούν προς Κρακοβία. Δοκιμάστε τις παρακάτω πηγές για πληροφορίες πτήσεων:

Κρακοβία στοιχεία αεροδρομίου (link)
Φτηνές πτήσεις από Λονδίνο Λούτον & Gatwick προς Κατοβίτσε από Wizzair.com (link)
Απευθείας πτήσεις από Λονδίνο Gatwick προς Κρακοβία από Lot.com (link)
Απευθείας πτήσεις από Λονδίνο Gatwick προς Κρακοβία από ΒΑ (link)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB