Πώληση Γκαρσονιέρα, Krakow, Małopolskie, Πολωνία, Westerplatte 4/4

Πώληση - Cod. 40167

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 80 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Κρακοβία, προς πώληση: ένα διαμέρισμα υψηλών προδιαγραφών, πρώτου ορόφου σε μια πολυκατοικία του 19ου αιώνα δίπλα στο Planty, ακριβώς στο κέντρο της πόλης. 3 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία της αγοράς, 2 λεπτά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και 1 λεπτό από το Galeria Krakowska. Ιδανικό μέρος για διαμονή στην Κρακοβία ή ασφαλείς επενδύσεις κεφαλαίου.

Το διαμέρισμα είναι περίπου 80μ². Ανακατασκευάστηκε στιλιστικά, διατηρώντας, μεταξύ άλλων, δρύινα παρκέ 100 ετών και ξύλινες πόρτες. Το διαμέρισμα έχει πρακτική διαρρύθμιση, είναι ευρύχωρο, φωτεινό, με ψηλή οροφή (4-4,05 μ.), Πολύ αντιπροσωπευτικό. Ο διάδρομος, επενδεδυμένος με γρανίτη με θερμαινόμενο δάπεδο, οδηγεί σε μεμονωμένα δωμάτια: ένα μεγάλο σαλόνι (35 m²) με δύο παράθυρα με θέα στην Planty, ένα υπνοδωμάτιο (30 m²), κουζίνα με μπαλκόνι και μπάνιο.

Επιπλέον, τα δύο δωμάτια έχουν διάταξη τύπου enfilade. Η πόρτα που μοιάζει με enfilade μεταξύ του υπνοδωματίου και του καθιστικού είναι επί του παρόντος κλειστή με κινητή ντουλάπα καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο. Το enfilade μπορεί να αποκατασταθεί ανά πάσα στιγμή αφαιρώντας την ντουλάπα.

Τα παράθυρα του υπνοδωματίου έχουν θέα στον τοίχο του απέναντι κτηρίου που καλύπτεται πλήρως από πράσινο κισσό. Το φθινόπωρο, και από τις δύο πλευρές του διαμερίσματος, είναι ορατές όλες οι αποχρώσεις του χρυσού και των κόκκινων φύλλων.

Από το διάδρομο μπορείτε επίσης να μπείτε σε ένα μικρό αλλά άνετο μπάνιο και κουζίνα. Από την κουζίνα μπορείτε να βγείτε σε ένα αρκετά μεγάλο μπαλκόνι. Στον διάδρομο και στην κουζίνα υπάρχουν πολλοί αποθηκευτικοί χώροι. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει επίσης ένα μη ανακαινισμένο υπόγειο στο κτήριο.

Το διαμέρισμα ήταν επιπλωμένο με καλαίσθητο τρόπο και ανακαινίστηκε γενικά: το δάπεδο από ξύλο βελανιδιάς 100 ετών συμπληρώθηκε και εφυαλώθηκε. Εγκαταστάθηκαν στιλιστικά συμβατοί φωτισμοί και νέα θέρμανση αερίου. Τα έπιπλα είναι στυλιζαρισμένα (κρεβάτι Chesterfield σε γκρι βελούδο 180x220 και ξύλινα κομοδίνα με γρανίτη στο υπνοδωμάτιο) ή μετά την ανακαίνιση (στρογγυλό τραπέζι, καρέκλες επενδυμένες με βελούδο, τραπεζάκι στο σαλόνι). Νέα χαλιά με μοτίβα λουλουδιών.

Η κουζίνα είναι επιπλωμένη σε κλασικό στιλ με λαβές πορσελάνης, με πάγκους από ανοιχτό γρανίτη. Περιλαμβάνονται οικιακές συσκευές, όπως: ψυγείο Liebherr, πλυντήριο ρούχων Smeg, επαγωγική εστία Samsung και φούρνος.

Το διαμέρισμα δεν ενοικιάστηκε ποτέ, είναι ήσυχο και ζεστό. Η κατοικία απαιτεί μηνιαία πληρωμή 250 PLN που καλύπτει, μεταξύ άλλων, το ταμείο ανακαίνισης του κτηρίου.

Το κτίριο είναι ανακαινισμένο και καλά συντηρημένο, με άλλα διαμερίσματα να ανήκουν σε κατοίκους μακράς διαρκείας, οι σχέσεις ιδιοκτησίας είναι ρυθμισμένες και διαφανείς. Η αποτελεσματική διαχείριση του ταμείου ανακαίνισης επέτρεψε να ανακαινιστεί και να χρωματιστεί το κύριο μέρος της σκάλας φέτος.
Το πωλώ με μεγάλη καρδιά λόγω της κρίσης του ιού και της προσωπικής ατυχίας. Δεν θέλω να διαπραγματευτώ την τιμή. Προτιμώ τους άμεσους αγοραστές, χωρίς μεσάζοντες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB