Πώληση Ξενοδοχείο, Miedzybrodzie Bialskie, śląsk, Πολωνία, Medykow 6

Πώληση - Cod. 26896

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 10 m²
  • Αριθμός δωματίων: 19
  • Όροφος: 3

Ξενοδοχείο στο Καταρράκτης - 1 εκτάριο, βουνά, δάσος, λίμνη, ποτάμι - Miedzybrodzie Bialskie, Πολωνία
720.000 ΗΠΑ
Το ξενοδοχείο έχει 20 χρόνια παράδοση και λειτουργεί πολύ καλά, ανακαινισμένο! Κατά τον καταρράκτη, τα λιφτ του σκι, το καλώδιο τρένο για το Zar βουνό!
Το ξενοδοχείο προσφέρει: διακοπές, μαθήματα κατάρτισης, γάμους, αποκατάσταση, εκπαιδεύσεις
Το κτίριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ιατρικό κέντρο, ιδιωτικά γραφεία (ξεχωριστές κατοικίες), ή οίκο ευγηρίας, μονάδα φροντίδας, γηροκομείο
Έκταση:: Γενικές 985 m2 επιφάνειας κτιρίου: 325,5 m2 Ταράτσα: 57m2
Το κτίριο ανακαινίστηκε και έχει νέα πλαστικά παράθυρα, εμπρός πλάγια όψη, severage, ηλεκτρικής ενέργειας, μοκέτα, πλακάκια στις αίθουσες συνεδριάσεων. Η BUILDIG έχει τη δική του πηγή νερού και 2 πηγάδια.
Στο ξενοδοχείο ανήκει: 10 μικρά σπίτια (2 δωμάτια με μπάνιο και κουζίνα) - 36m2 το καθένα Γήπεδο τένις που χτίστηκε το 2013, Ψητοπωλεία με τζάκι χαρά που χτίστηκε το 2015, εστιατόριο με ιταλική πίτσα (το καλύτερο της περιοχής)
Ξενοδοχείο: 8 δωμάτια με 1 κρεβάτι με μπαλκόνι και μπάνιο 7 δωμάτια με 2 κρεβάτια με μπαλκόνι και μπάνιο 2 δωμάτια με 4 κρεβάτια με μπαλκόνι και μπάνιο 1 Στούντιο με 2 - δωμάτια με μπάνιο Διαμέρισμα με 2 δωμάτια και αίθουσα συνεδρίων κουζίνα / αίθουσα εστιατορίου: 102,9 m2 Αίθουσα συνεδριάσεων / bar: 80m2 Μπιλιάρδο, Πινγκ πονγκ Σάουνα SPA στάθμευσης WLAN, δορυφορική τηλεόραση
Αξιοθέατα: Żywieckie λίμνη, ιστιοπλοΐα, ιστιοσανίδα, θαλάσσιο ποδήλατο, ορεινές διαδρομές, ποδηλασία, σκι, αναβατήρες για σκι, τένις, βόλτα με έλκηθρο, τα άλογα, πολλά εστιατόρια κοντά στο Bielsko Biala, Zywiec, Κρακοβία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB