Πώληση Αγροικία, Miedzybrodzie Bialskie, śląsk, Πολωνία, Międzybrodzie Żywieckie

Πώληση - Cod. 34327

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 1000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: parter

Condos να ζουν σε πόλεις όπως η Κρακοβία ή (Βαρσοβία, Κατοβίτσε, Βρότσλαβ, Tricity ή άλλα mistach) οικογενειακό σπίτι όλο το χρόνο. Το ακίνητο βρίσκεται στον Άγιο ZAR σε Międzybrodzie Żywiec Beskid Maly στην τουριστική - παραθεριστική πόλη.

Το κτίριο βρίσκεται σε ένα ήσυχο, γραφικό τοπίο, μεταξύ των χαλαρό single-family κατοικίες. Για να πουλήσει ένα εξοχικό με σοφίτα μαζί με το οικόπεδο. Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο με έκταση 10 αρ καλή διαχείριση, που βρίσκεται σε ένα γοητευτικό μέρος με όμορφη θέα στα βουνά και τα δάση.

Η περιοχή προσφέρει υψηλές τιμές αναψυχής. Είναι μια ιδανική βάση για πεζοπορία, σκι, ιστιοπλοΐα, ψάρεμα και αλεξίπτωτο πλαγιάς. Κοντά στο τελεφερίκ, τελεφερίκ, Kocierz περάσει και Czanieckie Międzybrodzkie λίμνη, βουνό Ανεμοπορία Σχολή.

Άσφαλτος βολικό όλο το χρόνο πρόσβασης. Καλή σύνδεση προς την κατεύθυνση της Bielsko-Biala, Κρακοβία, Katowice, Τόρουν, Szczyrk, Καίτη, Oswiecim. Πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού.

Μπανγκαλόου με σοφίτα, με ένα μικρό κελάρι, με έκταση: 200 m2 χρησιμοποιήσιμο.
Κατανομή των δωμάτια: ένα κελάρι περίπου 20 m2,
στο ισόγειο: αίθουσα με δύο εξόδους στην βεράντα και τον κήπο, περαστικός κουζίνα στο σαλόνι από την κουζίνα είναι επίσης η είσοδος των μεταβατικών 2 δωμάτια στη σοφίτα όπου υπάρχει μια προβολή μπαλκόνι,
από τη βεράντα στο ισόγειο υπάρχουν δύο ανεξάρτητες εισόδους στο δεύτερο μέρος του σπιτιού.
Η είσοδος είναι άμεσα από τη βεράντα στο ισόγειο στον πρώτο όροφο όπου υπάρχουν δύο ξεχωριστά δωμάτια με μπάνιο και ντους? παράθυρα οροφής.
Η είσοδος είναι άμεσα από τη βεράντα στο ισόγειο όπου υπάρχει ένα δωμάτιο με μπάνιο και ντους (ισόγειο).
Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και φωτεινά.
Συνολικά 8 1 σαλόνι, 1 κουζίνα, 2 περαστικούς δωμάτια στη σοφίτα, 3 υπνοδωμάτια με ανεξάρτητη είσοδο από την βεράντα, 4 μπάνια.

Ξύλινο σπίτι από το χρόνο σε όλο 1938. Πλήρως ανακαινισμένο το 2009, διατήρησε την αρχική εμφάνιση του εξωτερικού στυλ της αρχιτεκτονικής Orava, τοίχους και ξύλινες οροφές, ξύλινη σκάλα, πατώματα, πίνακες, πλακάκια στις τουαλέτες.
Ξύλινα παράθυρα στη σοφίτα και roof παράθυρα. Η οροφή είναι μονωμένη με ορυκτοβάμβακα, εσωτερική υψηλής ποιότητας γαλβανισμένο φύλλο.

Το σπίτι έχει τη δική του κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου και μια κουζίνα αερίου. Υπάρχει τζάκι και αυθεντικά πλακάκια κουζίνα φούρνο.
Utilities: νερό από πηγάδια και το νερό της βροχής, το οποίο συλλέγεται σε ειδικά δοχεία σκαμμένα στο έδαφος (οικολογικά), ηλεκτρική ενέργεια, σηπτική δεξαμενή.

Η φράκτη στην θεμέλια του τσιμέντου, ξύλινα πλαίσια βιδωμένη στο metolowych δομή,
φράχτη Οδός στάθμευσης gł.obok που ανήκουν στο συγκεκριμένο ακίνητο.

Το σπίτι είναι πολύ καλή κατάσταση, καλά διατηρημένο και είναι κατάλληλο για κατοικία αμέσως.
Παρακαλούμε παρακαλεί μέσω e-mail, να στείλετε φωτογραφίες με περιγραφές των δωματίων και την περιοχή του οικοπέδου, κ.λπ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB