Πώληση Ξενοδοχείο, Czestochowa, Silesia, Πολωνία, Heraklesa, Częstochowa, Polska

Πώληση - Cod. 43803

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 515 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Όροφος: 1

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε μια μοναδική, ανεξάρτητη ιδιοκτησία - έναν γοητευτικό ξενώνα με εστιατόριο που βρίσκεται στα περίχωρα της Częstochowa.
Αυτό το μέρος απολαμβάνει την αναγνώριση και την πίστη των τακτικών πελατών για χρόνια. Οι σημερινοί ιδιοκτήτες έβαλαν την καρδιά και το πάθος τους σε αυτό, γεγονός που το κάνει μοναδικό.

Ο ξενώνας έχει μια μοναδική ατμόσφαιρα. Φινιρίστηκε με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και διατηρώντας την υψηλότερη ποιότητα. Αυτό είναι ένα μέρος που απολαμβάνει εξαιρετική εξυπηρέτηση και κουζίνα.
Ο ξενώνας διαθέτει 12 δωμάτια με μπάνια.
Μπαίνοντας στην κεντρική είσοδο, υπάρχει ένα εστιατόριο με μπαρ που μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 40 άτομα. Αυτό σας επιτρέπει να οργανώσετε ειδικές εκδηλώσεις, εκπαίδευση κ.λπ.
Υπάρχουν δωμάτια στον πρώτο όροφο και από την πλαϊνή είσοδο.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα του ακινήτου είναι ένα μεγάλο οικόπεδο 8.120 m2, με σκεπαστή βεράντα με τραπέζια, μπυραρία 30 m2, και πολλά φυτά που εισάγονται με ειδική παραγγελία.

Το οικόπεδο βρίσκεται κοντά στον νέο αυτοκινητόδρομο Α1.

Το ακίνητο που παρουσιάζεται, χάρη στην εξαιρετική του θέση και τις προδιαθέσεις του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές επενδύσεις, π.

Το ακίνητο δεν απαιτεί πρόσθετες οικονομικές δαπάνες. Είναι μια έτοιμη, πολύ επιτυχημένη επιχείρηση που εκτιμάται από τους πελάτες.
Πωλείται πλήρως εξοπλισμένο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB