Πώληση Μονοκατοικία, Czestochowa, Silesia, Πολωνία, Kusięta

Πώληση - Cod. 31816

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 246 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 1

Έχουμε μια εξαιρετική προσφορά για εσάς - ένα υπέροχο σπίτι προς πώληση στο φυλασσόμενο κτήμα περίπου 12 χιλιόμετρα (7 μίλια) από το κέντρο της Czestochowa, κοντά στο Olsztyn - μια όμορφη μικρή πόλη με ένα παλιό μεσαιωνικό κάστρο πανύψηλο πάνω από τη θέση.

Το αρχοντικό βρίσκεται στην πανέμορφη περιοχή του πάρκου τοπίου "Orle Gniazda", στη μέση των καλοδιατηρημένων δασών και ασβεστολιθικών πετρωμάτων. Το οικείο και άνετο κτήμα προσφέρει μεγάλη ηρεμία και ηρεμία στους κατοίκους και προσφέρει μια καλή ευκαιρία για μετακίνηση και ταξίδι ταυτόχρονα. Η μοναδική γοητεία της οδήγησε πολλούς αλλοδαπούς να εγκατασταθούν εδώ στην Πολωνία.

 Το σπίτι χτίστηκε το 2001. Τα υλικά υψηλής ποιότητας χρησιμοποιήθηκαν τόσο για την κατασκευή όσο και για το φινίρισμα - έτσι το βιοτικό επίπεδο είναι υψηλό επίπεδο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τόπος διαμονής για μια μεγάλη οικογένεια και αντιπροσωπευτική ιδιοκτησία για επαγγελματική χρήση . Ο εξοπλισμός διαθέτει μια κλασική κομψότητα με ρουστίκ τόνους, που κάνει μια οικεία αίσθηση γαλήνης και μια αίσθηση γαλήνης - ειδικά σε συνδυασμό με το σύνολο της πρασίνου γύρω από τον τόπο.

Η συνολική έκταση του χώρου είναι μεγαλύτερη από 1700 τετραγωνικά μέτρα (με πεζοδρόμια και κήπο).
Η επιφάνεια του σπιτιού είναι περίπου. 200 τετραγωνικά μέτρα. Στο ισόγειο υπάρχει μια βεράντα, μια ευρύχωρη αίθουσα με χωριστό χώρο αποθήκευσης, ένα μπάνιο με WC και καμπίνα ντους με υδρομασάζ, ένα διάδρομο με εντοιχισμένες ντουλάπες, ένα ξεχωριστό θάλαμο για πολλαπλές χρήσεις, μια φωτεινή τραπεζαρία που συνδέεται με Την κουζίνα και ένα μικρό κρεμάστρες, ένα ευρύχωρο και ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι με πλακάκια (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για θέρμανση) και πρόσβαση στη βεράντα στον κήπο.
 Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει αίθουσα, τεράστιο μπάνιο με WC και πλυσταριό και 3 υπνοδωμάτια - δύο από αυτά έχουν μπαλκόνια και το ένα έχει ντουλάπα. Υπάρχει επίσης μια αποθήκη στη σοφίτα με χαμηλωμένη σκάλα και ένα μικρό δωμάτιο πάνω από το γκαράζ, ιδανικό για ένα εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών ή για ένα μικρό γραφείο, για παράδειγμα. Ένα σπίτι δεν έχει υπόγειο. Κεραμικά πλακάκια, ξύλινες πόρτες και κουφώματα (ξύλο βελανιδιάς). Κεντρική θέρμανση με εγκατάσταση αερίου και ενδοδαπέδια θέρμανση σε δύο μπάνια, κουζίνα και τραπεζαρία.
 Ένα μεγάλο γκαράζ βρίσκεται στο ισόγειο με ξεχωριστή είσοδο. Μπροστά από το σπίτι υπάρχει ένα μέρος για τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα για πάρκο.

Ο κήπος χωρίζεται σε ένα τμήμα το οποίο σχεδιάστηκε από έναν επαγγελματία κηπουρό (περιέχει πολλά θαυμάσια φυτά και δέντρα και έχει δικό του σύστημα άρδευσης) και ένα τμήμα που παραμένει αμετάβλητο σε ένα φυσικό δάσος που αναπτύσσεται γύρω. Ξύλινο, σκεπαστό κιόσκι για την αποθήκευση πραγμάτων. Όλα τα πεζοδρόμια είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό κύβο γρανίτη. Ένας πέτρινος φράκτης με ξύλινα στοιχεία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB