Πώληση Ξενοδοχείο, Cracovia, Małopolskie, Πολωνία, Paszkówka 37

Πώληση - Cod. 24182

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 3000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 41
  • Όροφος: 5

Paszkowka Palace βρίσκεται σε απόσταση 30 χλμ από το ιστορικό κέντρο της Κρακοβίας, στο μικρό, όμορφο χωριό Paszkówka. Σε μια έκταση 4,5 εκταρίων, υπάρχουν δύο ιστορικά κτίρια που περιβάλλεται από το αγγλικό στιλ πάρκου με ρομαντικά σοκάκια της πάνω από 100-year-old φλαμουριά και ο γαύρος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ακίνητη περιουσία σε www.paszkowka.pl/opis

Η κύρια έλξη του μνημείου είναι ένα υπέροχο παλάτι, που χτίστηκε τον δέκατο ένατο αιώνα από τον Felix Księżarski στο νεο-γοτθικό, αγγλικού στιλ. Μετά την καταστροφή του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και την κομμουνιστική περίοδο, το κτίριο ανακαινίστηκε πλήρως και από το 1999 για τις δραστηριότητες του ένα πολυτελές ξενοδοχείο και συνεδριακό κέντρο.
Το παλάτι έχει τέσσερις ορόφους: το ισόγειο, δύο ορόφους και μια σοφίτα που αποτελούν πάνω από το χώρο 2000m2. Στο ισόγειο υπάρχει μια αίθουσα υποδοχής, catering εγκαταστάσεις με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αντίκες εστιατόριο για 90 άτομα, και ένα αγγλικό μπαρ με χώρο για 40 άτομα.
Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει τέσσερα δωμάτια και δεξιώσεων - δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 300 άτομα, 3 θαλάμους και σύγχρονο ιδιοκτήτη διαμερίσματος, με έκταση 100m2. Στον δεύτερο όροφο βρίσκονται 10 δωμάτια με μοντέρνα επίπλωση. Μερικά από τα δέντρα στο φυσικό περιβάλλον βρίσκεται ανεξάρτητος κάβα. Σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Palace Paszkówce είναι διαβαθμισμένες ως ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται vis-a-vis στο παλάτι σε ένα κτίριο που χτίστηκε αρχικά ως σιταποθήκη. Μετά την ανακαίνιση είναι πρόσθετες εγκαταστάσεις διαμονής για το παλάτι. Το κτίριο έχει έκταση 900 m2, 5 όροφοι, 27 δωμάτια στο πρότυπο 3gwiazdek. Στο ισόγειο υπάρχει ένα γυμναστήριο, σάουνα και οικονομική βάση. Έξω ενώ η εξωτερική πισίνα με θερμαινόμενη πισίνα και τζακούζι. Λίγο πιο πέρα ​​από την πισίνα επεκτείνει την πράσινη έκταση 1,5 στρεμμάτων με μια λιμνούλα με ψάρια και δημιούργησαν στο νησί. Pond ορίζει το νότιο όριο του συγκροτήματος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB