Πώληση Μονοκατοικία, Tarnów, Małopolskie, Πολωνία, ul. Zaciszna

Πώληση - Cod. 24942

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 350 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 1

Το σπίτι βρίσκεται σε Mościce - μια αριστοκρατική περιοχή του Tarnów, κοντά στη σχεδιαζόμενη συγχώνευση με τον αυτοκινητόδρομο Α4 και το σιδηροδρομικό σταθμό (5 λεπτά με τα πόδια). Corner Lot, τετράγωνο, με έκταση 14 στρεμμάτων. Ήσυχο, ήσυχο, ασφαλές και καταπράσινο περιβάλλον.
Το οικόπεδο είναι ένα διώροφο σπίτι με μια λεπτή σιλουέτα wielobryłowej μοναδική:
• Δομημένη περιοχή 356 τμ,
• Σαλόνι 291mkw + 83 τμ εμβαδόν του δαπέδου (προσαρμοσμένο στο γραφείο ενός γιατρού - Οδοντιατρική, με τις άδειες, και δεξιώσεις) + υπόγειο 150 τ.μ.
 Το σπίτι έχει μεγάλα παράθυρα που παρέχουν εξαιρετική ακόμη και υπερμεγέθη έκθεσης για όλο το έτος. Το χειμώνα, όταν ο καιρός είναι καλός επιτρέπει την πρόσθετη θέρμανση είναι κάπως μεγάλη ποσότητα των εισερχόμενων ηλιακό φως. Στη βόρεια πλευρά τρύπες, 15 cm πολυστυρένιο σπίτι docieplono.
Το σπίτι ήταν σχεδιασμένα και διακοσμημένα με μεγάλη φροντίδα και προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Κανένα μέρος του σχεδιασμού δεν είναι τυχαίο, όλα έχουν προσαρμοστεί στο στυλ του σπιτιού και είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά από στερεά εκτελεστές. Τα κύρια υλικά σπίτι φινίρισμα δεν περιορίζονται σε: Πολωνικά πήλινα (Νέα Gala), μελιά και δρυς, μάρμαρο, γρανίτη.
Ο προνοητικός διαρρύθμιση των χώρων, ένα στυλ του ανοιχτού χώρου σας επιτρέπει να συνδυάσετε τις λειτουργίες και εμβαδόν του δαπέδου, διατηρώντας παράλληλα ένα είδος νοικοκυριού οικειότητα.
Στο ισόγειο υπάρχει ένα μεγάλο 30 τ.μ. κουζίνα σε συνδυασμό με τραπεζαρία και σαλόνι 25 τμ.
 Οι επισκέπτες καλωσορίζονται με ένα μεγάλο ευρύχωρη αίθουσα με ύψος 6μ σχεδόν επίπεδη στέγη και τον καθεδρικό ναό από όπου μπορείτε να δείτε όλο το σπίτι δωμάτια. Hall, ένα μικρό, πέντε βαθμούς κάτω παρέχει πρόσβαση στην κουζίνα, σε ένα μικρό καμαρίνι, κάτω μπάνιο, υπόγειο, καθώς και ένα δωμάτιο 15 τετραγωνικών μέτρων το οποίο θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως μια βιβλιοθήκη ή το γραφείο. Υπάρχει επίσης πρόσβαση στο γκαράζ που βρίσκεται στο κέντρο του σχήματος του σπιτιού.
Στο επίπεδο της κύριας εισόδου είναι ένα πολλαπλών επιπέδων σαλόνι των 60 τετραγωνικών μέτρων που καλύπτονται με τα ψηλά, τον καθεδρικό ναό επίπεδη στέγη. Χωρικά παράθυρα ανατολικό-δυτικό προσανατολισμό με θέα το πράσινο του κήπου στο μπροστινό και πίσω μέρος του σπιτιού δημιουργούν ένα ασυνήθιστο διάθεση, και τη θέση του στη βόρεια πλευρά του σπιτιού, δεν επιτρέπουν στον οργανισμό να υπερθερμανθεί το σαλόνι κατά τη διάρκεια της ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
 Ξύλινες σκάλες με ασυνήθιστες δομές που ονομάζονται. cantilever οδηγεί στο δεύτερο όροφο, όπου θα βρείτε την είσοδο του μπάνιο με μπανιέρα, τρία δωμάτια μετά από περ. 16 τμ. Είναι, επίσης, η είσοδος στο ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ένα τεράστιο γωνιακό μπάνιο περ. 30 τ.μ. (δηλ. Master Suite). Κρεβατοκάμαρα έχει μια πόρτα στο ξύλινο κατάστρωμα με συρόμενες πόρτες σε τέσσερα τμήματα με πλάτος 360 cm και ύψος 245 cm, που βρίσκεται στην άνοδο ήλιο. Garret είναι η είσοδος στην κεντρική αίθουσα.
Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες για την προσαρμογή του χώρου στο σπίτι για το νέο ιδιοκτήτη.

Όλο το σπίτι έχει εξοπλιστεί με εξωτερικά ρολά. Αυτό καθιστά δυνατή, μεταξύ άλλων, ρυθμίζει την υπερβολική ηλιακή ακτινοβολία το καλοκαίρι και το χειμώνα διατήρηση της θερμικής άνεσης και μείωση του κόστους θέρμανσης. Dryvit εξωτερική μόνωση, πολυστερίνη 12-15 cm, χρησιμοποιήθηκε για την πρόσοψη Baumit υλικά.
Πλήρως περιφραγμένο οικόπεδο σε ένα κομψό φράχτη. Αρχική τρέχει ωραία, στροφές, Καλντερίμι δρόμο (αστράγαλο Παλιά Πόλη). Ο κήπος φυτεύτηκε αρκετές εκατοντάδες διαφορετικά είδη των κωνοφόρων και φυλλοβόλων δέντρων.
 
Κατασκευή Layer τοίχου - τούβλο εξωτερικό Κ2, μέσα στο κεραμικό κούφιο Max διαιρείται με 8 εκατοστά πολυστερίνη, οροφές τύπου Fert
Στέγη δένω έλατο, τμήματα υψηλής αντοχής, που καλύπτεται με κεραμικά πλακίδια Ρόμπεν γερμανική εταιρεία Achat μοντέλο, το σχεδιασμό της δοκού στήριξης.
Ευρύχωρο κουφώματα δρυς, πλαστικοποιημένο ξύλο τριανταφυλλιάς χρώμα, εξαρτήματα Siegenia-Aubi, μπαλκόνι πόρτα κλίση και διαφανειών, σύρεται προς τα πίσω μέσα, παράθυρα κλίση προς τα μέσα άνοιγμα, διπλά τζάμια θερμική παράθυρα, για podaszu 4 φεγγίτες εταιρείας.
Δάπεδα - πίνακες τέφρα εγκατασταθεί στα δοκάρια, σκάλες και κιγκλιδώματα κατασκευασμένα από τέφρα, εξωτερικές σκάλες που οδηγούν στην κύρια είσοδο πλάτος 150 cm από οπλισμένο σκυρόδεμα με ένα σπασμένο σύστημα προσγείωσης περίπου 5 τετραγωνικών μέτρων επιστρωμένα πλακίδια..
Χαμηλή ενδοδαπέδια θερμοκρασία θέρμανσης, κατασκευασμένο από σωλήνες χαλκού, θέρμανση φούρνου ενεργειακής ζήτησης σε ποσοστό περίπου 30 kW, κεραμικά πλακάκια στα μπάνια και γρανίτη πάχους 2 cm, που είναι εγκατεστημένη κουζίνα αερίου CO.
 Το σύστημα ύδρευσης σωλήνες χαλκού με επικάλυψη θερμική κατανομή του νερού και αποχέτευσης κάτω από το πάτωμα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB