Πώληση Βίλες στην ύπαιθρο, Krakow, Małopolskie, Πολωνία, Majówny 6a

Πώληση - Cod. 30544

  • Τύπος: Βίλες στην ύπαιθρο
  • Περιοχή: 440 m²
  • Αριθμός δωματίων: 14
  • Όροφος: 2

Πωλείται ακίνητο αποτελείται από δύο σπίτια βρίσκονται σε μια τακτοποιημένη, περιφραγμένη έκταση της περιοχής 1181 m2 στην καταπράσινη και ήσυχη περιοχή της Κρακοβίας Olszanica. Ιστοσελίδα διαχειρίζεται με όμορφα δέντρα, θάμνους και λουλούδια. Η πρόσβαση στο χώρο κατά μήκος ενός ασφαλτοστρωμένο δρόμο, καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις με την υπόλοιπη πόλη - σε απόσταση 130 μ υπάρχει μια στάση λεωφορείου με γραμμές 152.252.352.902. Σε Olszanica υπάρχει επίσης γρήγορο τρένο Balice- Κρακοβία Main (Galeria Krakowska) - Wieliczka (Salt Mine), η οποία επιτρέπει την πρόσβαση στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό σε 15 λεπτά! Πολύ καλή πρόσβαση στο κέντρο με ένα αυτοκίνητο -. Περίπου 10-15 λεπτά, και εύκολο ταξίδι στην εθνική οδό.

Το ακίνητο αποτελείται από δύο ξεχωριστά κτίρια: μια μονοκατοικία με επιφάνεια. χρησιμοποιήσει περίπου 260 m2 (50 μ2 πατάρι) που έχει σχεδιαστεί και τελείωσε με τη ζωγραφική απόφοιτος της Ακαδημίας και ένα μικρότερο, μονοκατοικία με μια περιοχή. περίπου 180 m2 (επεκτάσιμη), όπου το κάτω μέρος δύο μεγάλα γκαράζ με συνολική έκταση. 90 m2 (για 4 αυτοκίνητα), και το πάνω μέρος του οικιστικού / υπηρεσίας.

Το κεντρικό κτήριο του 1987, επεκτάθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '90. Το 2005 λαμβάνει επέκταση. Οι εξωτερικοί τοίχοι κατασκευαστεί από κεραμικά τούβλα, με μόνωση 10 εκατοστών φελιζόλ, στέγη καλυμμένη με άσφαλτο. Πλακάκια όπου αντικαταστάθηκε με προσόψεις το 2012. πάτωμα είναι καλυμμένο με κεραμικά πλακίδια, σε ένα υπνοδωμάτιο υπάρχει ξύλινο πάτωμα. Σπίτι είναι πολύ ευρύχωρο, λειτουργική διαρρύθμιση των δωματίων:

Το ισόγειο διαθέτει: σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, μεγάλη είσοδο με ένα μικρό βεστιάριο, 2 δωμάτια, κουζίνα, μπάνιο, βοηθητικό δωμάτιο. hh., λεβητοστάσιο. Η τραπεζαρία ανοίγει σε μια βεράντα και κήπο.

Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα μεγάλο εργαστήριο, πλυσταριό, τουαλέτα, 2 υπνοδωμάτια, dressing room, μπάνιο της περιοχής. 25 m2. Από την πόρτα του στούντιο στη σοφίτα της περιοχής. περίπου 50 m2 και μια μικρή βεράντα με θέα στον κήπο.

Το σύνολο έχει τελειώσει πολύ πρωτότυπο, με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Έπιπλα σχεδιασμένα και custom-made, χειρομεταφερόμενη κεραμικά στον τοίχο στο μπάνιο ή πάνω από το κανονικό ύψος των δωματίων είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα αυτού του σπιτιού.

Το δεύτερο σπίτι που χτίστηκε το 2001. Με κεραμικό τούβλο. Πάνω από το γκαράζ είναι μια κατοικία που θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως ένα στούντιο / γραφείο της περ. 90m2. Αποτελείται από ένα καθιστικό με κουζίνα, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και χωλ. Κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου. Ακριβώς μπροστά από το κτίριο που βλέπουν στο δρόμο είναι επίσης 6 θέσεις στάθμευσης. - Κτίριο επίσης ιδανικό για ενοικίαση.

Μπορείτε να μεγεθύνετε τον κήπο μέσα από το re-buy επιπλέον οικόπεδο παρακείμενα περίπου 8 στρεμμάτων. Το ακίνητο έχει μια πρόσθετη σύνδεση του νερού για άρδευση (φθηνότερο τιμολόγιο) από το 2014. Κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου από κλιβάνους Buderus. Επιπλέον, η κεντρική ηλεκτρική σκούπα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB