Πώληση Βίλα, Poznań, Wielkopolskie, Πολωνία, Wczasowa Street, Puszczykowo

Πώληση - Cod. 27356

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 980 m²
  • Αριθμός δωματίων: 28
  • Όροφος: 3

Μεγάλη Ιστορική Βίλα κοντά Πόζναν, 260 χιλιόμετρα στο Βερολίνο

Εντυπωσιακό το ακίνητο που ιδρύθηκε το 1907, βρίσκεται στην καρδιά της Wielkopolska Εθνικό Πάρκο, μόλις 15 χλμ από το κέντρο της πόλης του Πόζναν και εύκολα να συνδεθεί με τη Γερμανία (Α2 εθνική οδό 260 χλμ Βερολίνο). Περιτριγυρισμένο από δάση και την πανέμορφη φύση, που έχει καταχωρηθεί ως ένα ιστορικό κτήριο landmarked (προτιμότερο φόρων), υπό ανακαίνιση - μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές ανάγκες και διάφορες επενδύσεις.

Ακίνητα 980m2, με 3 ορόφους + υπόγειο, 28 δωμάτια με μπάνιο και κάποια από τα δωμάτια χρησιμότητα. Στο ΧΧ αιώνα ήταν γνωστό ως Βίλα Λεχ πολυτελή ξενώνα, διάσημη για τις ευεργετικές αξίες μικρο-κλίμα στους Γερμανούς πελάτες. Τέλεια υποδοχή για ένα ξενοδοχείο, νοσοκομείο, θεραπευτήριο, κέντρο σπα και ευεξίας, γηροκομείο κλπ (μεγάλη φυσικό περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου).

Τεράστιες εκτάσεις, 1,6ha, περιφραγμένο με 3 αυτόματες πύλες, μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλούς τρόπους (κέντρο αναψυχής, βόλεϊ ή τένις κ.ά.).

2 επιπλέον κτίρια: 100m2 και 200m2, για να χρησιμοποιηθεί ως κυλικείο, αίθουσα συνεδριάσεων, βοηθητικοί χώροι κλπ Ολόκληρη η ιδιοκτησία έχει πρόσβαση στο σύστημα αποχέτευσης και μια γεώτρηση.

Γραφικό και βολική τοποθεσία, στη μέση του δάσους, μόλις 600μ από τον ποταμό Warta, με πολλά μονοπάτια και Ποδηλατόδρομοι γύρω. Εκπληκτικό μέρος για να ανακαλύψετε!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB