Πώληση Βίλα, Krakow, Małopolskie, Πολωνία, Trzebinia

Πώληση - Cod. 29919

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 244 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2

Lake Villa

Υπέροχη βίλα σε μια ήσυχη αγροτική τοποθεσία μεταξύ Κρακοβία και το Κατοβίτσε. Αυτό το σύγχρονο σπίτι επιπλωμένο όνειρο έχει έκταση 244 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 820 τ.μ..

Χτισμένο το ισόγειο έχει μετά από την πόρτα ένα μεγάλο χωλ, ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, δρύινα παρκέ δάπεδο, παράθυρα που φθάνουν στο πάτωμα για να δώσει ένα ευρύχωρο αποτέλεσμα καθώς μπαλκονόπορτες στον κήπο, τουαλέτα, κουζίνα υψηλής gloss λευκό με συσκευές ποιότητας (π.χ. μαγείρεμα επαγωγής), ένα γραφείο (το οποίο θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο), και ένα ξεχωριστό ευρύχωρο υγρό δωμάτιο με λέβητα φυσικού αερίου, χώρο για πλυντήριο και στεγνωτήριο και πολλά ντουλάπια. Ολόκληρη η βίλα έχει ένα κεντρικό σύστημα θέρμανσης.

Το ευρύχωρο γκαράζ διευκολύνουν χώρο για δύο αυτοκίνητα, προσβάσιμο τόσο μέσω της τηλεκατευθυνόμενο πόρτα του γκαράζ, καθώς και μέσα από την υγρή περιοχή.

Ο πρώτος όροφος είναι να επιτευχθεί με μια ανοικτή σκάλα δρυός. Η προσγείωση και η ανοιχτή αίθουσα τηλεόρασης έχουν την ίδια δρύινο πάτωμα παρκέ και στο ισόγειο. Τα τρία υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με μια καλή ποιότητα χαλί. Σε κάθε δωμάτιο υπάρχουν ευρύχωρα παράθυρα φτάνοντας μέχρι τα κάτω και γαλλικά πόρτες στα μπαλκόνια. Δύο καλά εξοπλισμένα μπάνια συμπληρώνουν την εικόνα στην τελειότητα. Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα και τουαλέτα. Τα λευκά ντουλάπια υψηλής στιλπνότητας πάει μέχρι το ανώτατο όριο. Η ντουλάπα με τα πόδια είναι όμορφο και προσφέρει πολλά θέση.

Η βίλα βρίσκεται σε ένα λόφο και είναι εξοπλισμένα με σύστημα συναγερμού και ενδοεπικοινωνία. Οι πόρτες και τα παράθυρα προστατεύονται από διάρρηξη. Ο κήπος απλώνεται σε δύο επίπεδα. Στο κάτω μέρος είναι μια ξύλινη πλατφόρμα περίπου 8 με 6 μέτρα, ιδανικά για το γεγονός ότι ένα καλό πρωινό, νόστιμο μεσημεριανό γεύμα ή ζεστό δείπνο. Η βίλα έχει μια εξωτερική παροχή νερού.

Ο δρόμος προς την βίλα, έχει μήκος περίπου 150 μέτρα και πλήρως ασφαλτοστρωμένος. Το ηλεκτρονικό φράχτη των σύνθετων λειτουργιών στο τηλεχειριστήριο. Στον ίδιο δρόμο είναι ακόμα τέσσερις βίλες.

Δικαίωμα στο να μην πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο είναι η στάση του λεωφορείου, περίπου 150 μέτρα από τη βίλα. Αρκετά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων delicatessen, Kaufland, Lidl, εμπορικό κέντρο, γυμναστήριο και εσωτερική πισίνα βρίσκονται περίπου τρία χιλιόμετρα μακριά. Ένα νοσοκομείο βρίσκεται σε απόσταση χιλιομέτρων.

Η βίλα περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση. Ελάφια και φασιανοί περιφέρονται ελεύθερα. Τα ηλιοβασιλέματα από τα μπαλκόνια ή από τον κήπο που κόβει την ανάσα θεαματική. Το πανόραμα παρέχει μια μεγάλη λίμνη, όπου μπορούν να γίνουν πολλά θαλάσσια σπορ. Αυτό το περιβάλλον σας προσκαλεί να χαλαρώσετε, το περπάτημα, ιππασία ή ποδηλασία. Υπάρχουν ακόμη και ποδηλατόδρομοι. Κρακοβία προσφέρει άφθονο πολιτισμό και την αρχιτεκτονική για να απολαύσετε. Κατοβίτσε έχει πολλά μεγάλα εμπορικά κέντρα, μια αναπτυσσόμενη βιομηχανία και καλά εστιατόρια. Θα ήταν δύσκολο να βρει κανείς στη Βρετανία ή αλλού στην Ευρώπη, ένα ιαπωνικό εστιατόριο, το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί στις προδιαγραφές

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB