Πώληση Βίλα, Gdańsk, Gdańsk, Πολωνία, Ledowo, Jesionowa

Πώληση - Cod. 27748

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 520 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Ένα όμορφο διώροφο αρχοντικό, με έκταση άνω των 500m2, βρίσκεται σε ένα γραφικό πάρκο με έκταση 15,900m2.
Επιπλέον, το αρχοντικό έχει ένα μικρότερο σπίτι με έκταση περίπου. 100m2 περιλαμβάνει δύο δωμάτια, ένα σαλόνι με κουζίνα, μπάνιο, βοηθητικό δωμάτιο, που κλειδώνει εσωτερικό γκαράζ και ένα ευρύχωρο υπόστεγο.
Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα κλειστό, ζεστό έδαφος, πολύ καλή τοποθεσία μεταφορές σοφός, από ασφαλτοστρωμένο επαρχιακό δρόμο (με την εκκαθάριση χιόνι το χειμώνα). Μέσω αυτόματων θυρών, και μετά την υπέρβαση αρκετές δεκάδες μέτρα από δρομάκι μέσα από τα δέντρα, φτάνουμε μπροστά από την κατοικία.
Στο ισόγειο είναι ένα σαλόνι με τζάκι με κόκκινο μάρμαρο (που θερμαίνει επίσης ολόκληρο τον όροφο Ist), που συνδέεται στη μία πλευρά με μια τραπεζαρία για 12 άτομα, και από την άλλη με μια αίθουσα τύπου «χειμερινό κήπο» και πρόσβαση σε μια μεγάλη βεράντα από την οποία μπορείτε να θαυμάσετε το γραφικό τοπίο του κήπου. Επίσης, βρίσκεται στο ισόγειο είναι: μια αίθουσα ψυχαγωγίας με μπιλιάρδο και πινγκ-πονγκ, μίνι γυμναστήριο και μελέτη με βιβλιοθήκη και ντουλάπα? μια ευρύχωρη κουζίνα με αποθήκη τροφίμων, μπάνιο με ντους, πλυντήριο και λεβητοστάσιο (λέβητας πετρελαίου Viessmann) και ένα ξεχωριστό διάδρομο που οδηγεί στο γκαράζ.
Φωτισμένος, μαρμάρινη σκάλα που περικυκλώνεται με το κιγκλίδωμα χέρι-σφυρήλατο σίδερο οδηγεί από το καθιστικό στον πρώτο όροφο. Τα ανώτερα σπίτια όροφος 5 δωμάτια, 2 μπάνια και ευρύχωρο ντουλάπα, καθώς και ένα μεγάλο λειτουργική αίθουσα με έξοδο στο μπαλκόνι.
Μπάνια με μαρμάρινο φινίρισμα. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με θερμαινόμενο δάπεδο. Ξύλινα κουφώματα και πόρτες, κεντρικό σύστημα καθαρισμού με ηλεκτρική σκούπα.
Στο πάρκο, μπορείτε να θαυμάσετε: Ένας αιώνας-παλαιά βελανιδιές, μανόλιες, πασχαλιές, στήλες βελανιδιές και ένα περιβόλι με παλιές ποικιλίες φρούτων: μήλα, αχλάδια, κεράσια. Υπάρχουν δύο λίμνες στον κήπο, μία στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, το άλλο στο πίσω μέρος του κήπου, δίπλα στο οποίο βρίσκεται ένα κιόσκι, ψησταριά και το κάπνισμα θάλαμο.
Ο κήπος και η περιουσία φωτίζεται. Τηλέφωνο εικόνας + σύστημα συναγερμού.
Το αρχοντικό δεν είναι υπό την εποπτεία του συντηρητή πολιτιστικής κληρονομιάς. Μπορεί να επεκταθεί ελεύθερα / ανακαινιστεί. Το οικόπεδο σας επιτρέπει να ανεγείρει άλλα κτίρια / πισίνας.
Η προσφορά είναι για ένα απαιτητικό πελάτη που εκτιμά: την ειρήνη, την άνεση, την ευκολία και υψηλές προδιαγραφές. Σας προσκαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες λεπτομέρειες και διαπραγματεύσεις.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB