Πώληση Μονοκατοικία, GDAŃSK, Gdańsk, Πολωνία, podhalanska

Πώληση - Cod. 25982

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 1760 m²
  • Αριθμός δωματίων: 14
  • Όροφος: 370m2

Μονοκατοικία, Γκντανσκ Ολίβα, οδός: Podhalanska. Πολωνία
Ο πλήρης ιδιοκτησιακός
Τιμή 999.000 ευρώ
Έτος κατασκευής 1926
Έκταση 1.760 m2
Το εμβαδόν της κατοικίας 370 m2 συν 166 μ2 υπόγειο χώρο
Utilities: ηλεκτρική ενέργεια, δύναμη, αέριο, νερό, τηλέφωνο, αποχέτευσης, συνδέσμους επικοινωνίας
 Θέρμανση: φυσικό αέριο, ηλεκτρική ενέργεια και τα στερεά καύσιμα
Μερικά παράθυρα αντικατασταθεί με το PVC παράθυρα, κεραμίδια αντικαταστάθηκε το 2005, κεντρική θέρμανση αντικατέστησε το 2006.
Σπίτι με ψυχή, γεμάτη γοητεία και χαρακτήρα, ένα όνειρο για οικογενειακή ζωή. Το πραγματικό στολίδι μεταξύ των καταχωρίσεις, που βρίσκεται στο πιο όμορφο μέρος του Γκντανσκ -Oliwa, ακριβώς στην είσοδο του δάσους Ολίβα. Η μόνη τέτοια εκτεταμένη περιουσία στην περιοχή, το μεγαλύτερο οικόπεδο στην αριστοκρατική γειτονιά των single-family σπίτια, ήσυχα, γαλήνια, αλλά βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Ολίβα, σχολεία, πανεπιστημιακές, κεντρική πλατεία, τα καταστήματα, τα πάρκα και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
ΑΡΙΣΤΗ των επενδεδυμένων κεφαλαίων.
Αυτή η ιδιότητα είναι εξαιρετικά ελκυστική για τους δυνητικούς επενδυτές, λόγω της μοναδικότητας του προς το μέγεθος, την τοποθεσία, και η λειτουργικότητα? Μπορείτε να εκπληρώσει πολλές λειτουργίες, όχι μόνο τη στέγαση? την ίδια στιγμή, είναι επίσης πολύ κατάλληλο για αρχιτεκτονικό γραφείο, δικηγορικό γραφείο, ιατρικές δωμάτια.
 Χάρη στο μέγεθος του οικοπέδου, υπάρχει επίσης η δυνατότητα οικοδόμησης πάνω από δύο σπίτια παρόμοιων περιοχής και έτσι αυτή η ακίνητη περιουσία είναι επίσης μια ελκυστική επένδυση για έναν προγραμματιστή.
Το σπίτι με έκταση περίπου 370m2, 4 ορόφων, με υπόγειο ενός χώρου πάνω από 160m2 χτίστηκε το 1926 και σχεδιάστηκε από τον Γερμανό αρχιτέκτονα με τα υψηλότερα πρότυπα, με πέτρα και τούβλα, παραδοσιακά, ισχυρή και απαράμιλλη μέθοδος? Το σπίτι είναι ένα θαυμάσιο παράδειγμα της αρχιτεκτονικής από τις αρχές του εικοστού αιώνα και εφιστά την προσοχή στο μοναδικό μεγαλείο της. Κάθε ύψωμα είναι γεμάτη με όμορφα κόκκινα τούβλα, συχνά με τη χρήση γεωμετρικών σχημάτων χρησιμοποιώντας ειδικά σχήματα τούβλο. Εσωτερικών καταπλήσσει με καλά διατηρημένα αρχιτεκτονικά στοιχεία, αναδεικνύοντας την κατηγορία του κτηρίου και εξαιρετικής τεχνικής? τοίχο στην είσοδο του σπιτιού και κατά μήκος της σκάλας, με την κομψή ξύλινη επένδυση, πλακάκια οροφής στο σαλόνι, όμορφα διατηρημένα πλακάκια πάτωμα της κουζίνας, ξύλινα πατώματα στο ισόγειο και σανίδες για το πρώτο και δεύτερο όροφο? Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα με ψηλά ταβάνια: Το ισόγειο έχει ύψος 3m, πρώτη 2.7m όροφο και δεύτερο όροφο 2.5m. Μεγάλη κήπο, 1760m2, καλά συντηρημένο, με οπωροφόρα δέντρα.
Αρχική μπορεί να προσεγγιστεί από δύο ξεχωριστές εισόδους: το πρώτο από το μέτωπο, το άλλο από τον κήπο από τη βεράντα. Από τον κήπο μπορείτε να πάτε κάτω στο υπόγειο με την ανεξάρτητη είσοδο.
Εσωτερικών, όπως κουζίνες και μπάνια, έφυγε για την ανακαίνιση στο δικό του στυλ, τα γούστα και τις ανάγκες του αγοραστή? υπόλοιπο των δωματίων για τα καλλυντικά αλλοιώσεις? ή ο αγοραστής μπορεί να θέλετε να κάνετε πιο σημαντικές αλλαγές σύμφωνα με το στυλ και τις ανάγκες τους.
ΣΠΙΤΙ αξίζει τα χρήματα,
Παρά χρειάζεται να επιβαρύνονται με τις δαπάνες για την ανακαίνιση, με αντίστοιχη συνεισφορά στο έργο, το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι συγκλονιστική και απαράμιλλη!
Ισόγειο: χολ, μεγάλη κουζίνα με αποθήκη τροφίμων, μπάνιο, 4 μεγάλα δωμάτια
Pietro Ι: κουζίνα, δύο μπάνια, 4 μεγάλα δωμάτια
Pietro ΙΙ: σαλόνι με κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια
Υπόγειο: πλυσταριό, λεβητοστάσιο, τουαλέτα, δύο κυλικεία, καθώς και άλλα 3 δωμάτια

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB