Πώληση Τριάρι, Wroclaw, Wrocław, Πολωνία, Turniejowa

Πώληση - Cod. 27233

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 128 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Πολυτελές διαμέρισμα προς πώληση, 4 δωμάτια, Βρότσλαβ, περιοχή: Krzyki, 1 100 000 PLN

ΜΟΝΟ στην εταιρεία μας! Θα ήθελα να παρέχουν συμβουλές για την πώληση το πολυτελές διαμέρισμα, περιοχή: 128,13 squeer μέτρα, στο περίφημο νέο συγκρότημα κατοικιών που ονομάζεται "Ζιελόνα Etiuda" ("Η Πράσινη Etude") στο Βρότσλαβ, περιοχή Krzyki.

ΤΟ ΔΙΑΜΈΡΙΣΜΑ
Αυτό το ξενοδοχείο έχει τα μεγάλα πλεονεκτήματα: τεράστιο χώρο, με όλες τις ανέσεις και εξαιρετικές ικανότητες του interior design δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε υπέροχα διαμερίσματα ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες και προτιμήσεις του μελλοντικού ιδιοκτήτη.

Δωμάτια / θαλάμους:
- Τεράστιο σαλόνι με κουζίνα και τις πόρτες εξόδου στην βεράντα,
- 3 δωμάτια ύπνου,
- Μπάνιο με τουαλέτα, ντους και μπανιέρα,
- Επιπλέον τουαλέτα,
- αίθουσα.

Hight δωματίων: 2,90 m.

Κάβα και βεράντα ανήκουν στο διαμέρισμα.

Υψηλή ποιότητα. Πάνω κουζίνα υπάρχει σύγχρονη αποξηραντικό. Κλιματισμός σε ολόκληρο το διαμέρισμα. Υπάρχουν διαθέσιμα τηλεοπτικής τηλεφωνίας και την παρακολούθηση της περιουσίας σπιτιού, πισίνα και δρόμο.

Extra κοινή θαλάμους να χρησιμοποιήσετε για τους κατοίκους: loundry και στεγνωτήριο.

Υπάρχει εν μέρει αγόρασε την ιδιοκτησία της πισίνας. Δύο θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο χώρο στάθμευσης (ξεχωριστό συμβολισμό στο Μητρώο Δανείου? Οι θέσεις στάθμευσης και την ιδιοκτησία της πισίνας περιλαμβάνονται στην τιμή του διαμερίσματος).

Εγκαταστάσεις στέγασης
Χωρισμένη σε οικόπεδα "Ζιελόνα Etiuda" / "Η Πράσινη Etude" ανήκει στα πιο πολυτελή και έκτακτες επενδύσεις ακινήτων στο Βρότσλαβ κατά τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ των κατοίκων του "The Green Etude" υπάρχουν εκπρόσωποι του κόσμου των επιχειρήσεων και τη χρηματοδότηση, τόσο πολωνούς πολίτες όσο και οι αλλοδαποί.

Χωρισμένη σε οικόπεδα "Η Πράσινη Etude" άνοιξε το 2010. Τα κτίρια έχουν από μία έως τέσσερις ορόφους. Το συγκρότημα κατοικιών είναι εξαιρετικά ήσυχο και ασφαλές, είναι κλειστό και έχει εγγυηθεί ώρα ασφάλειας και επιτήρησης 24. Οι εξωγήινοι δεν επιτρέπονται σε αυτό το ξενοδοχείο (οι επισκέπτες είσοδος είναι δυνατή μόνο με τη συγκατάθεση των κατοίκων). Στα διαμερίσματα υπάρχουν εγκατεστημένα βιντεοτηλεφώνων, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως παρακολούθησης και παρέχει συνδέσμους για να επικοινωνήσετε με το γραφείο ασφαλείας, το προσωπικό employeed σε συγκρότημα κατοικιών, ναυαγοσώστες και εκπαιδευτές στην πισίνα κλπ Ήσυχη γείτονες. Φανταστικό μέρος για να ξεκουραστούν, καλά μελετημένο σχέδιο διευθέτησης των αναψυχή και τον αθλητισμό αντικείμενα.

Οι κάτοικοι έχουν πρόσβαση σε μια πισίνα, γυμναστήριο, σάουνα, παιδική χαρά και άλλες εγκαταστάσεις και χώροι για κοινή χρήση. "Η Πράσινη Etude" είναι φιλικό και πολύ καλά διατηρημένο μέρος για τη ζωή.

ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ
Χωρισμένη σε οικόπεδα ανήκει στην περιοχή Krzyki, στη γειτονιά της έδρας του κέντρου Βρότσλαβ της πολωνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, και βρίσκεται στο μέσο όρο παρακολούθησαν δρόμο. Εξαιρετική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης. Οι αποτελεσματικές δημόσιες μεταφορές - τραμ στην πλατεία της αγοράς διαρκεί περίπου. 15 λεπτά. Άριστη επικοινωνία με Bielany Wrocławskie και άλλους χώρους που ανήκουν στη μεγάλη αναπτυσσόμενη δήμος Kobierzyce (περ. 5-10 λεπτά με το αυτοκίνητο). Πολύ κοντά στον αυτοκινητόδρομο Α4 και Βρότσλαβ Οδού Παράκαμψης (AOW ή Α8).

Το ακίνητο είναι ιδανικό για κατοικία ή κερδοφόρα επένδυση ενοίκιο. Η αγορά ενός ακινήτου δίνει μεγάλες πιθανότητες με το ευνοϊκό επενδυτικό κεφάλαιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΑ WGN REAL ESTATE.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ directy: ο αγοραστής δεν πληρώνει προμήθεια! Ο πωλητής πληρώνει το σύνολο του μισθού του μεσίτη ακινήτων.

Θα ήθελα να καλέσω όλους τους ενδιαφερόμενους πελάτες στην παρουσίαση.

Στοιχεία ακινήτου έχει συνταχθεί με βάση τις δηλώσεις και δεν συνιστούν προσφορά, κατά την έννοια του νόμου, που είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και μπορεί να επικαιροποιείται, προτείνουμε την προσωπική τους έλεγχο.

Όλα τα κείμενα, σχέδια, φωτογραφίες και όλα τα άλλα πληροφορίες δημοσιεύονται σε αυτές τις σελίδες υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, ηλεκτρονική επεξεργασία και τη διαβίβαση του περιεχομένου χωρίς την άδεια του εκδότη.
Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB