Πώληση Μονοκατοικία, Orzesze, Slask, Πολωνία, Śląskie, Mikołowski (pow.), Orzesze

Πώληση - Cod. 26581

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 380 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Πολωνικά Πυξίδα έχει να προσφέρει κατοικίες προς πώληση σε όμορφη και ήσυχη περιοχή, σε Orzesze. Η συνολική έκταση είναι 380 μ2. Μπανγκαλόου με πατάρι, ανεξάρτητο. Ήταν κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά. Για να ολοκληρώσετε και εσωτερική διακόσμηση χρησιμοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες αρχιτεκτονικές λύσεις.
Μέγεθος: 380 τ.μ.
Έκταση: 1000 τ.μ.
Στο ισόγειο υπάρχει ένα χωλ, κουζίνα που συνδέεται με μεγάλο καθιστικό και τραπεζαρία με πρόσβαση στο taras.Kuchnia είναι πλήρως εξοπλισμένα με high-end συσκευές (60 εκατοστά πλυντήριο πιάτων Bosch, 180 εκατοστά ψυγείο Electrolux, η Electrolux επαγωγική επιφάνεια μαγειρέματος, φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων της Samsung). Από το σαλόνι μπορείτε να πάτε στο δωμάτιο του παιδιού σας, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη ντουλάπα στο δωμάτιο zabudowie.Obok διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο με εντοιχισμένη ντους και ξεχωριστή τουαλέτα. Σε ολόκληρη την επιφάνεια του ισογείου με επένδυση από μάρμαρο και ενδοδαπέδια θέρμανση χρησιμοποιείται.

Στο δάπεδο μπαίνουμε οι σκάλες με σύστημα φωτισμού λαμπτήρες LED. Υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι με τη δυνατότητα να το διαιρέσει σε δύο μικρότερους και ένα υπνοδωμάτιο με dressing room και ένα ευρύχωρο μπάνιο με μπανιέρα με τζακούζι και τουαλέτα.

Το σπίτι χτίστηκε με μεγάλη προσοχή χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή τεχνολογία με κεραμικό τούβλο Wienerberger. Η οροφή του σούπερ Isoover μαλλί χαλί Hip 30 εκατοστά, μαύρα κεραμικά πλακάκια εταιρεία ορείχαλκο. Ακρυλικό εξωτερικών γύψο για θερμική μόνωση φελιζόλ 20 εκατοστά γραφίτη λάμδα 0.031. Γύψινα διακοσμητικά πιάτα και χαρτόνι στο πάτωμα - γύψο. Υδρορροές και υδροροών παράθυρα από PVC, καθώς και ξύλινες κατασκευές υψηλής ποιότητας. Η πόρτα της εισόδου είναι διαρρήκτης-απόδειξη. Γκαράζ διαθέτει αυτόματο πύλη με τηλεχειρισμό και έχει σχεδιαστεί για δύο αυτοκίνητα. Η εξωτερική βεράντα είναι στρωμένος με καλντερίμι, που περιβάλλεται από ένα σκυρόδεμα φράχτη.

Το σύνολο θερμαίνεται με αντλία θερμότητας Ατλαντικού (ενδοδαπέδια θέρμανση + μονάδα σπειρών ανεμιστήρων στο βοηθητικό δωμάτιο. Το ετήσιο κόστος της θέρμανσης του σπιτιού και ζεστό σύστημα συντήρησης χωρίς νερό, τα 3000 zł). Αυτά περιλαμβάνουν την εγκατάσταση της τηλεόρασης, Wi-Fi και υψηλής ταχύτητας οπτικών ινών με μεγάλες δυνατότητες για την τιμή.

Ανεπτυγμένες οικόπεδο το εξοχικό σπίτι, τα παιδιά sandbox, διαφάνεια και swing και μια λίμνη (35 χιλ. Λίτρα εφοδιασμένο δημιούργησε μια ταινία με πάχος 1,1 mm) με έναν καταρράκτη πέτρα, πολλά οπωροφόρα δέντρα και πάνω από 60 κωνοφόρα.

Όλο το χωριό είναι περιτριγυρισμένο από τα όμορφα δάση και καταπράσινα λιβάδια, το όνειρο για πεζοπορία και ποδηλασία. Βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, η οποία βρίσκεται στη φάση κατασκευής νέων κατοικιών. Ταυτόχρονα μακριά είναι το σχολείο, νηπιαγωγείο, μια ιστορική εκκλησία, κλινική και εμπορική περιοχή. Εξαιρετική τοποθεσία, εύκολη πρόσβαση σε Mikołowa (21 χιλιόμετρα), Zory (14 χλμ) Rybnik (17 χιλιόμετρα) και οι κάπροι (22 χιλιόμετρα).

Πολωνικά Πυξίδα Λονδίνο
Βασικός μας στόχος είναι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών όσον αφορά την εξυπηρέτηση:

Αγορά ακινήτων
Τα δάνεια Financial Services
Αξιολόγηση ακίνητης περιουσίας
Υπηρεσίες γεωδαισιακές
Κτίριο Υπηρεσιών
Κατασκευή κατοικιών
Υπηρεσίες κατασκευών και επισκευών
Ασφάλειες
Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας και εξοικονομήστε χρόνο του, θα κερδίσει την εμπιστοσύνη όταν βλέπεις πώς οι ειδικοί μας και οι εκπρόσωποι της πολωνικής Compass θα πραγματοποιήσει τις εξωτερικές υπηρεσίες με τη δέουσα επιμέλεια, με επαγγελματικό τρόπο και το σημαντικότερο - ασφαλές.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.polishcompass.pl

Το περιεχόμενο της παρούσας ανακοίνωσης δεν συνιστούν προσφορά, κατά την έννοια του Αστικού Κώδικα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB