Πώληση Μονοκατοικία, Nowa Wies Wielka, Bydgoszcz, Πολωνία, Nowa Wies Wielka

Πώληση - Cod. 25606

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 977 m²
  • Αριθμός δωματίων: >10
  • Όροφος: 6

Το σπίτι προς πώληση περιβάλλεται από ένα κήπο 292 μ2, με ένα βοηθητικό κτίσμα (συμπεριλαμβανομένων τριών γκαράζ) του 85,89 μ2. Συνολικό οικόπεδο 977 μ2.
Το σπίτι χωρίζεται σε 6 επίπεδα:
- Κελάρι αποτελείται από 8 δωμάτια: σάουνα, σολάριουμ, γυμναστήριο, μπάνιο με ντους, πλυντήριο με στεγνωτήριο, η κουζίνα με αποθήκη τροφίμων, γραφείο με αποθηκευτικό χώρο, και Μηχανουργείο?
- Ισόγειο «εισόδου» αποτελείται από: χωλ, βεστιάριο με ενσωματωμένο στην ντουλάπα, μπάνιο με ντους και 1 δωμάτιο?
- Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από: μεγάλη αίθουσα με την πόρτα βεράντα, κουζίνα με εντοιχισμένες έπιπλα, θερμαινόμενο δάπεδο και τραπεζαρία, ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι, μίνι μπαρ και πατάρι. Το πάτωμα με πλακάκια είναι θερμαινόμενη, όλοι οι χώροι τελειώσει με το ξύλο και το τούβλο?
- Το δεύτερο επίπεδο αποτελείται από τρία δωμάτια: δύο δωμάτια που συνδέονται με ένα μεγάλο μπαλκόνι με θέα τη λιμνούλα στον κήπο, καθώς και μπάνιο με μπανιέρα?
- Το τρίτο επίπεδο αποτελείται από δύο δωμάτια: υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα, δωμάτιο με μπαλκόνι και ευρύχωρη αίθουσα?
- Σοφίτα αποτελείται από δύο δωμάτια: ένα δωμάτιο και μια μεγάλη παιδική χαρά για τα παιδιά.
Κεντρικό σύστημα θέρμανσης και το νερό θερμαίνεται από τον άνθρακα.
Η ιδιοκτησία περιβάλλεται από μεγάλα πεύκα. Ο κήπος έχει μια λίμνη και πίσω από τα συνεργεία υπάρχει δύσκαμπτος λαχανόκηπο και οπωροφόρα δέντρα. Απέναντι από την πύλη εισόδου υπάρχει ένα μεγάλο σπίτι σκυλιών.
Το κτίριο χρησιμότητα διαχωρίζεται από το σπίτι και αποτελείται από 7 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων τριών γκαράζ. Η στέγη του κτιρίου είναι εκμεταλλεύσιμα (κατά το παρελθόν υπήρχε μια πισίνα).
Το σπίτι βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη περιοχή στην κοινότητα του χωριού, 20 λεπτά. από Μπιντγκός City, με ανεπτυγμένη υποδομή: γήπεδο ποδοσφαίρου στην περιοχή, καθώς και μια παιδική χαρά για τα παιδιά ακριβώς απέναντι από το σπίτι. Τα πάντα γύρω από το Δάσος Μπιντγκός.
Η esate είναι ιδανικό για μια οικογένεια με παιδιά.
Πώληση του ακινήτου συνδέεται με τη μετακίνηση στο εξωτερικό. Υπάρχει η δυνατότητα να διατηρήσουν την υπάρχουσα έπιπλα, μεγάλο μέρος του οποίου παραγγελία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB