Πώληση Βίλα, Kielce, Marzysz, Świętokrzyskie, Πολωνία, Podmarzysz

Πώληση - Cod. 34229

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 320 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Κατοικία προς πώληση συνολικού εμβαδού 320μ2, που βρίσκεται στο χωριό Marzysz μόλις 15 χλμ. Από την πόλη Kielce (πρωτεύουσα της περιοχής με πάνω από 200 000 κατοίκους), σε οικόπεδο με έκταση 7000μ2.

Το σπίτι αποτελείται από:
ΙΣΟΓΕΙΟ: μεγάλο σαλόνι (45m2) με τζάκι και πρόσβαση στη βεράντα, αίθουσα γραφείων, κουζίνα με αποθήκη, μπάνιο, προθάλαμος με ντουλάπα, διάδρομο, λεβητοστάσιο, τουαλέτα.
ΕΠΙΠΕΔΟ: 4 δωμάτια, μπάνιο, πλυσταριό, ντουλάπα, διάδρομο.
ΓΚΑΡΑΖ: μεγάλη περ. 40m2, με οικονομική επιφάνεια, που συνδέεται με στέγη με σπίτι.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ:
Τα τείχη του ισόγειου και τα δύο επιπέδων δαπέδων κατασκευάζονται από κεραμικά τούβλα Porotherm (25εκ.), Ορυκτοβάμβακα 10εκ., Τούβλα Porotherm. Τοίχοι καμινάδων σε κεραμικά στρώματα από τούβλα. Εσωτερικές ξύλινες σκάλες, ξύλινα παράθυρα, εξωτερικές ξύλινες πόρτες. Μια στέγη καλυμμένη με κεραμικά πλακίδια, μονωμένα με ορυκτό μαλλί. Σωλήνες και υδρορροές από φύλλο χαλκού. Ασβεστοκονίαμα με εσωτερική επικάλυψη από ασβέστη και τσιμέντο.
Εσωτερικές εγκαταστάσεις: ηλεκτρικό, νερό και αποχέτευση, CO και CW - λέβητας για πετρέλαιο θέρμανσης και τζάκι με μανδύα νερού με δεξαμενή ζεστού νερού (200 l). Ενδοδαπέδια θέρμανση και θερμαντικά σώματα, βαρυτικός εξαερισμός, σύστημα προστασίας από κεραυνούς, τηλεοπτική παρακολούθηση, σύστημα συναγερμού και συναγερμού πυρκαγιάς, ενδοσυνεννόηση.

Βοηθητικά μέσα: νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο, αποχέτευση.

Περιβάλλων χώρος: Η κατοικία βρίσκεται σε ένα μεγάλο, ανεπτυγμένο οικόπεδο με πολυάριθμες φυτείες (διακοσμητικά δέντρα, κωνοφόρα), έναν δρόμο προς το σπίτι με επένδυση με κύβους, φωτιστικά φανάρια. Στη γειτονιά της σύγχρονης κατοικίας μονοκατοικίας. Ελκυστικό φυσικό περιβάλλον (το χωριό από όλες τις πλευρές περιβάλλεται από ένα μεγάλο δασικό συγκρότημα, σε μικρή απόσταση από τη δεξαμενή στο Borów, τον ποταμό Belnianka).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB