Πώληση Βίλα, Jeziora Wielkie, Kujawsko-Pomorskie, Πολωνία, Gaj 6, 88-324 Jeziora Wielkie

Πώληση - Cod. 23489

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 224 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Το σπίτι βρίσκεται σε μια γραφική τοποθεσία στο χωριό Gaj, των Μεγάλων Λιμνών δήμος, περιφέρεια Mogilno επαρχία Kujawsko - Pomorskie.

Περιγραφή:
• Σπίτι: 3 δωματίων ποικίλες διαστάσεις και ένα σαλόνι, ανεξάρτητο κτίριο με σοφίτα, στέγες: βότσαλα καναδική
• χώροι γκαράζ με συναφείς οικονομική συνιστώσα της συνολικής έκτασης των 33,10 μ2
• Έκταση: 4151 m2
• Τοποθεσία: αγροτική περιοχή, κοντά στο δάσος
• επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας: ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, αποχέτευση

Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή δρόμο με άσφαλτο επιφάνεια. Περιφραγμένο εν μέρει χτισμένο στους πυλώνες μεταλλικό πλέγμα, το πλέγμα που βρίσκεται κατά μήκος της γραμμής της αντιστάθμισης. Όταν πάρκινγκ μιας πολυκατοικίας καλυμμένο με γρανίτη, χωρίζονται με το χέρι, και το πεζοδρόμιο και τους ελιγμούς κατασκευασμένα από το ίδιο κύβο. Το κτίριο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες, από την ταράτσα του τύπου του δρόμο ράμπας με κιγκλιδώματα.

Μονοκατοικία με σοφίτα διαμέρισμα βρίσκεται σε μια γαλήνια και ήσυχη περιοχή, μια αγροτική περιοχή που περιβάλλεται από πευκοδάσος, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο: σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, τραπεζαρία, βοηθητικό δωμάτιο, στον επάνω όροφο υπάρχει ένα ευρύχωρο δωμάτιο με διαφορετική προσαρμογή και μπάνιο.

Πρότυπο τελειώνει: στους τοίχους τελειώνοντας με τα διακοσμητικά στοιχεία? στο πάτωμα σε δωμάτια υψηλής ποιότητας δάπεδο πεύκο. Στην κουζίνα, μπάνια και άλλα δωμάτια κεραμίδι. Τα μπάνια με πλακάκια πλακιδίων τοίχου στο σύνολο. Hall: πλακάκια δαπέδου. Κλειστή ταράτσα επένδυση με κεραμικά πλακίδια.

Θέρμανση CO κτίριο κατοικιών με τζάκι με ένα σακάκι νερό, τζάκι στο σαλόνι, ενδοδαπέδια θέρμανση μέρος του ελεγκτή και του εγχειριδίου ελεγκτών και ηλεκτρικό, και μέσα από τα θερμαντικά σώματα. Ζεστό νερό - η δυνατότητα θέρμανσης το τζάκι, εναλλάκτη θερμότητας thermocirculation (300 l) και τη ροή ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο μπάνιο.

Το κτίριο άνοιξε το 2010. Στο ακίνητο υπάρχει ένας κήπος που από το σχεδιασμό των επιμέρους στοιχείων της αρχιτεκτονικής κήπων, καλοδιατηρημένα και περιποιημένα λόγους, καλύπτονται μονοπάτια με την επιφάνεια της άμμου και θρυμματισμένοι λίθοι fieldstone. Η περιοχή είναι δίπλα σε ένα φυσικό σύμπλεγμα δάση κωνοφόρων-δάσος φυλλοβόλων περιοχή Miraj, σχηματίζοντας ένα πολύ ευνοϊκό μικροκλίμα για τη θεραπεία πολλών διαφορετικών συνθηκών, συμπεριλαμβανομένων ιδίως των αναπνευστικών ασθενειών και περιβάλλεται από δύο λίμνες Wójcińskim και Ostrowski κοντά Powidz πάρκο.

Η τιμή των ακινήτων είναι υψηλής ποιότητας έπιπλα κουζίνας με οικιακές συσκευές και άλλα έπιπλα που είναι εξοπλισμένα κτίριο κατοικιών. Πολύ καλή τοποθεσία! Σε κοντινή απόσταση είναι μια ιατρική κλινική? νηπιαγωγείο? σχολείο, καθώς επίσης και σε απόσταση περίπου 3 χλμ., υπάρχει ένα συγκρότημα αναψυχής - αναψυχής Przyjezierze. Το ακίνητο βρίσκεται στη ζώνη κάλυψης όλων των φορέων εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας διασφαλίζοντας την ομαλή πρόσβαση στο Internet.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB