Πώληση Τριάρι, Warsaw, Mazowieckie, Πολωνία, Gornoslaska

Πώληση - Cod. 31288

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 46 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Ένα άνετο, πολύ φωτεινό διαμέρισμα με θέα πάνω από τη Βαρσοβία σε πολυκατοικία με ανελκυστήρα. Το 2013 κάναμε μια μεγάλη ανακαίνιση που αφορούν την ηλεκτρική ενέργεια, θερμάστρες, μπάνιο και αναβάθμιση της κουζίνας, νέες πόρτες στα δωμάτια και τα νέα μπροστινή πόρτα, νέα παράθυρα και περβάζια. Το διαμέρισμα διαθέτει εντοιχισμένη έπιπλα κουζίνας (καπλαμά και MDF) και συσκευές (φούρνο, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων), εντοιχισμένες ντουλάπες στην αίθουσα και υπνοδωμάτιο, εντοιχισμένη βιβλιοθήκη στο σαλόνι και δεύτερο υπνοδωμάτιο και εντοιχισμένη ράφια στο μπάνιο. Στην κουζίνα και το μπάνιο είναι υψηλής ποιότητας πήλινα και πλακάκια. Υπάρχει πήλινων σκευών στο μπαλκόνι πάρα πολύ.

Τα δωμάτια:
- σαλόνι με κουζίνα - 22m2
- 1 υπνοδωμάτιο - 10m2
- 2ο υπνοδωμάτιο - 8m2
- μπάνιο - 4m2

Με την επίπεδη έρχεται χώρο αποθήκευσης στο επίπεδο κελάρι - 2m2. Στο συγκρότημα υπάρχει χώρος για τη φύλαξη ποδηλάτων και ένα πλυσταριό.

Στην περιοχή: όμορφα πάρκα, πολλά καταστήματα, ένα νοσοκομείο, ένα νηπιαγωγείο, φαρμακεία, σχολεία, βιβλιοθήκες, εστιατόρια, κλαμπ, πισίνα, γυμναστήρια.

Μεταφορές και μετακινήσεις: είναι κοντά σε δύο γραμμές του μετρό (στάσεις λίγα λεωφορείο), πολλές γραμμές λεωφορείων στην περιοχή, κοντά σε κύριες οδούς της πόλης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB