Πώληση Οικόπεδο, Klodzko, Dolnoslaskie, Πολωνία, Klodzko ul.Zajęcza

Πώληση - Cod. 37450

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 130000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Οικόπεδο 30000 m2 με οικιστική ανάπτυξη και αθλητικές υπηρεσίες, 100.000 m2 κτιρίου. βιομηχανικά (αίθουσες, αποθήκες κ.α.) Καλή πρόσβαση στην εθνική οδό περίπου 300μ., στο εμπορικό κέντρο Carrefour περίπου 1000μ., κοντά στην Ειδική Οικονομική Ζώνη.

Οικόπεδο με έκταση 30.000 m2 σε τοπικό χωροταξικό σχέδιο για 3 ha για οικιστική ανάπτυξη 10 ha για επενδύσεις / καλλυντικά και άλλα. Κοντά στην Ειδική Οικονομική Ζώνη. Γείτονες με πολλούς χονδρεμπόρους και εταιρείες παροχής υπηρεσιών. Κοντά στα εργοστάσια GE και Steinhoff, κοντά στο εμπορικό κέντρο του φρουρίου Kłodzko (Carrefour).

Το Kłodzko ως πόλη διέλευσης με υψηλή τουριστική κίνηση είναι το κεντρικό σημείο της ολόκληρης περιοχής / Kotlina Klodzka / γύρω από τη λεκάνη του Sudetian spa. Η εγγύτητα των λουτρών (Lądek Zdrój, Polanica Zdrój, Kudowa Zdrój, Duszniki Zdrój, Dlugopole Zdroj), κέντρα χειμερινών αθλημάτων στο Zieleniec και Czarna Góra, άλλα λιφτ του σκι στο Ladek Zdr.Kamienica, Now. Gieraltow, Spalona, ​​Wielka Sowa και πολλά τελεφερίκ στην τσεχική πλευρά. Τα βουνά Stolowe, τα βουνά Sowie και η Śnieżnik Massif προσελκύουν εκατομμύρια ασθενείς και τουρίστες στη λεκάνη. Διεθνείς διαδρομές Βαρσοβία - Πράγα και Μπρνο - Βιέννη Η Ρώμη πολλαπλασιάζει την ένταση των τουριστών

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB