Πώληση Μονοκατοικία, Konstancin Jeziorna, Warszawa, Πολωνία, ul. Broniewskiego 25

Πώληση - Cod. 31989

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 720 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 4

17 χιλιόμετρα από το κέντρο της Βαρσοβίας, ένα υγιές, στερεό σπίτι με ψυχή για να τελειώσει, με μια νέα στέγη και νέα ξύλινα, όμορφα, μεγάλα παράθυρα φύλλου. Το σπίτι βρίσκεται κεντρικά σε έναν μεγάλο κήπο με παλιά δέντρα (λάιμ, σφενδάμι, έλατα, οξιές, ιτιές, νεαρά κάστανα, καρυδιές, δαμάσκηνα) και πολλά πουλιά, πεταλούδες και κόκκινα σκίουρια. Ο ήσυχος, ήσυχος δρόμος, ιδανικός για περπάτημα (2 λεπτά με τα πόδια από τον γραφικό ποταμό Jeziorka και ένα μονοπάτι με τα πόδια). Φιλική, ήσυχη γειτονιά. 5 λεπτά με τα πόδια από τη στάση του λεωφορείου (γραμμές - στη Βαρσοβία), καθώς και μικρά καταστήματα και αίθουσα ομορφιάς. 5 λεπτά με το αυτοκίνητο σε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ ή, προς την αντίθετη κατεύθυνση, στο ιατρείο του Konstancin-Jeziorna. Πολύ κοντά σε ιατρικές κλινικές (κρατικές και ιδιωτικές), σχολεία και νηπιαγωγεία, πισίνες (ένα από αυτά 5 λεπτά με τα πόδια στον ίδιο δρόμο) και άλλες εγκαταστάσεις αναψυχής (πάρκα, δάση, φυσικά καταφύγια κλπ.). Ένα τέλειο μέρος για να ζήσετε και ένα σπίτι από το οποίο οι επισκέπτες δεν θέλουν να φύγουν ... Το κτίριο μπορεί να ολοκληρωθεί ως οικογενειακή κατοικία ή διαμερίσματα. Είναι επίσης κατάλληλο για μια διακριτική επιχείρηση όπως ένα γηροκομείο, μικρό ξενοδοχείο, κλινική ομορφιάς, spa ή παρόμοιο, ή ένα διάσημο γραφείο στο σπίτι για έναν επαγγελματία. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η διοικητική του θέση - αν και η διεύθυνση είναι Konstancin-Jeziorna (μία από τις πιο περιζήτητες διευθύνσεις γύρω από τη Βαρσοβία), το οικόπεδο βρίσκεται στο χωριό Chylice με λιγότερο αυστηρούς κανονισμούς για την ακίνητη περιουσία.
Το σπίτι έχει αποτύπωμα 200 τ.μ., έτοιμο υπόγειο (ύψος 2,5 μ.), Έτοιμο ισόγειο (ύψος 3 μ.), Ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος είναι ημιτελής.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχέδια σπιτιών ή για να οργανώσετε μια προβολή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου οποιαδήποτε στιγμή. Αυτή είναι μια άμεση πώληση από τον ιδιοκτήτη / χωρίς τέλη πρακτορείου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB