Πώληση Γκαρσονιέρα, GDAŃSK, Gdańsk, Πολωνία, Nadmorski Dwór

Πώληση - Cod. 24102

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 48 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Χωρισμένη σε οικόπεδα Θάλασσα Manor είναι μια ήσυχη και ασφαλή περιουσία που αποτελείται από 3 ορόφους πολυκατοικιών που βρίσκονται μέσα στο πράσινο κοντά σε ένα όμορφο πάρκο και τον παραλιακό δρόμο και την παραλία. Η περιοχή ήταν καλά σχεδιασμένη και τοποθετημένα πρασίνου, εξωραϊσμού, παιδικές χαρές και χώρους αναψυχής (συμπεριλαμβανομένων των γήπεδα τένις) θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Το συγκρότημα διαθέτει ένα γυμναστήριο περιλαμβάνει αίθουσα μπιλιάρδου, φινλανδική σάουνα, χαμάμ, αίθουσα χαλάρωσης και ένα μικρότερο χώρο άσκησης.
Μοντέρνο και ευρύχωρο διαμέρισμα με συνολική έκταση των 48m2 αποτελείται από μια αίθουσα (3.5m2) με εκτεταμένη εντοιχισμένες ντουλάπες, ένα ευρύχωρο σαλόνι (26m2) με κουζίνα και τραπεζαρία, κρεβατοκάμαρα (10m2), ντουλάπα walk-through (3m2) και εκτεταμένη μπάνιο (5,5 m2). Όλα τα δωμάτια χωρίζονται με συρόμενες πόρτες - πλήρους ύψους (2,8), το οποίο βελτιώνει την αίσθηση του χώρου και ευελιξία. Εσωτερικός φωτισμός σε υψηλό (πλήρες ύψος) ξύλινα παράθυρα που οδηγούν σε μεγάλο μπαλκόνι (13.5m2) με επένδυση ξύλινο κατάστρωμα με γυαλί κιγκλιδώματα. Διαμέρισμα έκθεσης - Ανατολικά-ανατολική και νότια. Το διαμέρισμα έχει σχεδιαστεί με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας. Η τιμή του διαμερίσματος περιλαμβάνει έναν ειδικό χώρο στάθμευσης στο υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB