Πώληση Βίλα, Grunwald, Warminsko, Πολωνία, Gory Lubianskie

Πώληση - Cod. 41334

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 750 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 3

Góry Łubiańskie, commune Grunwald, poviat Ostróda - εξοχική κατοικία.
Μια όμορφη και ευχάριστη εξοχική κατοικία με την πρώτη ματιά. Η εντυπωσιακή συνολική επιφάνεια του σπιτιού, 750 m2, και η διαρρύθμισή του, εξασφαλίζουν κάτι παραπάνω από άνετη διαμονή ή εμπορική χρήση. Ισόγειο: τεράστιο σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία, 2 κουζίνες, αποθήκη, μπάνιο, πλυντήριο, σάουνα. Πρώτος όροφος: αίθουσα αναψυχής με μπιλιάρδο και πινγκ -πονγκ, επιπλέον 5 δωμάτια, βοηθητικό δωμάτιο. Σοφίτα: 3 δωμάτια, 2 μπάνια, κοινόχρηστο σαλόνι, αποθήκη. Σε γενικές γραμμές, έχουμε 8 δωμάτια στη διάθεσή μας, 4 από αυτά με ιδιωτικό μπάνιο, επιπλέον υπάρχουν 3 μπάνια στους διαδρόμους. Στη δεξιά πλευρά του κτιρίου υπάρχει, με ξεχωριστή είσοδο, ένα διαμέρισμα για τον διαχειριστή του ακινήτου, εμβαδού 100 m2, αποτελούμενο από: 2 δωμάτια, κουζίνα, μπάνιο, λεβητοστάσιο. Το κτίριο διαθέτει μερικό υπόγειο με σόμπα πετρελαίου θέρμανσης. Ενδοδαπέδια θέρμανση στο ισόγειο και σε μπάνια δίπλα στα υπνοδωμάτια. Ένα μεγάλο μέρος της επίπλωσης του σπιτιού παραμένει. Μια πρόσθετη σόμπα άνθρακα βρίσκεται σε ένα υπέροχο κτίριο αγροκτήματος, καλυμμένο με κεραμικά πλακάκια και επιπλέον: 3 πάγκοι αλόγων, σέλα με τουαλέτα, 2 δωμάτια ζώων, 2 αποθήκες, αχυρώνας, λεβητοστάσιο. Υπάρχει ένα επιπλέον διαμέρισμα πάνω από τον στάβλο με 2 δωμάτια, κουζίνα και μπάνιο. Πρόσθετο κτίριο με γκαράζ, αποθήκη και υπόστεγο. Στον κήπο, ένα μεγάλο κιόσκι με μια μεγάλη σχάρα και μια λίμνη με ψάρια δίπλα. Οι λάτρεις του υγιεινού φαγητού θα εκτιμήσουν τον οπωρώνα, το θερμοκήπιο και τον ευρύχωρο λαχανόκηπο. Υπάρχει αθλητικός χώρος για παιχνίδι ποδοσφαίρου, μπάσκετ κλπ. Θέσεις στάθμευσης για 8 αυτοκίνητα. Βοηθητικά προγράμματα: νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, καλωδιακή τηλεόραση, internet, τηλέφωνο, αποχέτευση, βόθρος. Η λίμνη Lubień είναι 120μ., Και οδικώς 300μ. Η προσφορά προς πώληση που παρουσιάζεται εδώ αφορά ένα οικόπεδο με έκταση 0,98 εκταρίων στο οποίο βρίσκονται τα κύρια κτίρια. Μόνο ο αγοραστής της κατοικίας μπορεί να αγοράσει ή να μισθώσει περίπου 18 εκτάρια καλλιεργήσιμης γης.
Πρόσβαση περίπου 7 χλμ. Από τον αυτοκινητόδρομο Βαρσοβίας - Γκντανσκ, 180 χλμ. Από τη Βαρσοβία και 160 χλμ. Από το Γκντανσκ. Λιγότερο από 3 χλμ. Από το διάσημο πεδίο μάχης Grunwald.
Τον Ιούλιο του 1410, στα χωράφια μας και στην άκρη της λίμνης Łubień, ο συμμαχικός στρατός Πολωνίας-Λιθουανίας στρατοπέδεψε πριν από τη διάσημη μάχη.
Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να γράψετε για αυτό το μέρος - απλά πρέπει να έρθετε και να το δείτε μόνοι σας! Καλείστε.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB