Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Opole- Dąbrówka Dolna, Opolskie, Πολωνία, Święcińska 49, Dąbrówka Dolna

Πώληση - Cod. 40752

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 22500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 20
  • Όροφος: 0-1

Πρέπει να το δείτε και δεν μπορείτε να αντισταθείτε να μείνετε εκεί. Ένας παράδεισος για τους λάτρεις των αλόγων, τους ψαράδες και τους «κυνηγούς φωτογράφων» μοναδικής χλωρίδας και πουλιών, είναι μια μεγάλη επένδυση για όσους ενδιαφέρονται.

Το ακίνητο, με τα κτίρια και την παρακείμενη γη, έχει τεράστιο δυναμικό εμπορικών και υπηρεσιών.

Το εν λόγω ακίνητο βρίσκεται σε μια ήσυχη, γοητευτική τοποθεσία που περιβάλλεται από τη φύση. Οι κλιματολογικές συνθήκες ανήκουν στην κλιματική γη του Όντερ. Η βλάστηση είναι πολύ πλούσια, λίγο υποβαθμισμένη από τους ανθρώπους, γεγονός που δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα και καθιστά τον προσφερόμενο βιότοπο πιο ελκυστικό. Τεράστια δασικά συγκροτήματα, κοιλάδες ποταμών και λίμνες προσφέρουν πολλές μορφές ξεκούρασης και χαλάρωσης στο χαρακτηριστικό περιβάλλον των φυτών, των πουλιών και των ζώων. Από τα σπάνια φυτά, μπορούμε να το βρούμε εδώ Knotweed - ένα φυτό που βρίσκεται στην κόκκινη λίστα της Πολωνίας στην κατηγορία NT. (Κοντά στην απειλή). Υπάρχουν επίσης πολλά είδη ζώων, ψαριών και πουλιών στην περιοχή. Κόκκινο χαρταετό και μαύρο χαρταετό, μικρότερο αετό και πολλά άλλα σπάνια είδη. Το όλο πράγμα γίνεται σε καλή γεωργική κατάσταση, δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα με το περιβάλλον δάσος του Stobrawski Landscape Park. Το κλίμα και οι υποδομές (άσφαλτος, ηλεκτρισμός, νερό) παρέχουν ένα ευρύ φάσμα γεωργικών και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων που υποστηρίζονται από επιδοτήσεις της ΕΕ.

Ένα εξαιρετικά ελκυστικό ακίνητο προς πώληση στο Opolskie Voivodeship.
Το ακίνητο βρίσκεται στα σύνορα 3 κομητειών. Namysłowski, Kluczbork και Opole, μακριά από τη βιομηχανία, με καλή πρόσβαση από το DK No. 454.

Το ακίνητο είναι ένα κέντρο αγροτουρισμού όλο το χρόνο στο Stobrawski Landscape Park σε 22,5 εκτάρια. Η ιδιοκτησία είναι μακριά από άλλα κτίρια, προστατευμένη από δάσος, που συνορεύει με το ποτάμι. Το ακίνητο περιλαμβάνει: ένα καναδικό ξύλινο σπίτι, δύο εγκαταστάσεις διαμονής με 45 κρεβάτια, ένα στάβλο, κτίρια αναψυχής και βοηθητικών εγκαταστάσεων, υπόστεγα, ένα εργαστήριο, λιβάδια, μια λίμνη 1 εκταρίου
Χώρος δεξιώσεων και εκπαίδευσης για 150 άτομα με φούρνο ψωμιού για ψήσιμο χοιριδίων / πίτσα / ψωμί κ.λπ. (γάμοι, προπονήσεις, εκπαιδευτικά εργαστήρια, εκδηλώσεις ένταξης). Το κέντρο είναι ανοιχτό, πολύ ευημερούμενο, υπάρχει γυμναστήριο όλο το χρόνο, κήπος Eco-Spa (Σάουνα + τζακούζι), γήπεδο μπιτς βόλεϊ, ποδήλατα πεζοπορίας, εξοπλισμός θαλάσσιων σπορ κ.λπ. Στην περιοχή του λιβαδιού με άμεσες πληρωμές.

Όλα σε συνεχή χρήση.

Είναι δυνατό να εκτελέσετε ένα διαφορετικό προφίλ δραστηριοτήτων παροχής υπηρεσιών (στέγαση · ξενοδοχείο προσωπικού · για ζώα: ξενοδοχείο, αναπαραγωγή, εκπαίδευση, κέντρο αναψυχής και εκπαίδευσης · κυνήγι καταφύγιο, τροφοδοσία κ.λπ.) ή παραγωγή (γεωργική, δασική ή άλλη, π.χ. ξυλουργικές εργασίες κ.λπ.) )
Η άμεση γειτνίαση με το πάρκο τοπίου Stobrawski προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για οικολογικές δραστηριότητες που υποστηρίζονται από διάφορα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν.
Η κοινότητα δωματίου, στην οποία βρίσκεται το αγρόκτημα και η γειτονική γεωργική γη, δεν διαθέτουν τοπικό PPL.

Η πώληση είναι δυνατή με όλο τον εξοπλισμό / κινητά που βρίσκεται στο θέρετρο, καθώς και με βάση πελάτες και συμβόλαια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB