Πώληση Παραλιακές εγκαταστάσεις, Jakubowo, Warminsko, Πολωνία, Jakubowo k. Mrągowa

Πώληση - Cod. 31949

  • Τύπος: Παραλιακές εγκαταστάσεις
  • Περιοχή: 19845 m²
  • Αριθμός δωματίων: 45
  • Όροφος: multiple

Ośrodek Kondycyjno-Wczasowy στο Jakubowo κοντά στο Mragowo από τη λίμνη Probarskie

Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από 2 ακίνητα (257 και 258) με σύμβαση μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2089. Η συνολική έκταση της γης είναι 1.9845 εκτάρια. Υπάρχει η δυνατότητα να αγοραστούν εύκολα και τα δύο κομμάτια γης από το Εθνικό Ταμείο για περίπου 120.000 PLN. Επιπλέον, ένα κομμάτι γης με έκταση 1.1300 εκτάρια, το οποίο βρίσκεται σε επαναλαμβανόμενη 10ετή μίσθωση από την National Forest Holding.

Η μακροχρόνια μίσθωση περιλαμβάνει κτίριο ξενοδοχείου με έκταση 1033,63 m2. Ένα κτίριο καντίνας με κουζίνα. Μια προστατευόμενη περιοχή για κατάρτιση τζούντο με χαλάκια γυμναστικής (με έκταση 200 m2). ένα σπίτι; Γήπεδο μπάσκετ. Γήπεδο βόλεϊ Ένα προστατευμένο γυμναστήριο. Η γη με επαναλαμβανόμενη μίσθωση περιλαμβάνει 20 κατασκηνωτικές κατοικίες με μπάνια, ιδιωτικό υδρολογικό δίκτυο και κοινόχρηστο μπάνιο. Συνολικά, το κτίριο του ξενοδοχείου και 20 κατασκηνωτικές κατοικίες προσφέρουν χωρητικότητα στέγης 160 ατόμων. Το Ośrodek διαθέτει επίσης δύο περιορισμένα πηγάδια και δύο βότσαλα.

Το Ośrodek βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη λίμνη Probarskie στην περιοχή της εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς. Διαθέτει μια παραλία και δύο προβλήτες. Είναι πλήρως περιφραγμένο.

Επί 20 χρόνια, η Ośrodek ειδικεύτηκε σε ομάδες εκπαίδευσης αθλητών πολεμικής τέχνης. Οι κρατήσεις για την επόμενη σεζόν γίνονται σχεδόν 100% ένα χρόνο νωρίτερα.

Στην ιστοσελίδα του Ośrodek (www.okwjakubowo.com.pl) στην καρτέλα '' ZAPLECZE '' (ang. Supply network) υπάρχουν πολλές φωτογραφίες της περιγραφόμενης εγκατάστασης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB