Πώληση Οικόπεδο, Boczow, Lubuskie, Πολωνία, Boczow

Πώληση - Cod. 29373

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 1470000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Εξαιρετικό για ανάπτυξη !!

Τοποθετείται κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία από Frankfort-Όντερ, δίπλα στο Βερολίνο (1 ώρα με το αυτοκίνητο) και λίγα χιλιόμετρα μόνο με τον αυτοκινητόδρομο Α2 (Βερολίνο-Βαρσοβία), αυτή η γη των 147 εκταρίων, είναι τώρα διαθέσιμα προς πώληση.

Δεν είναι πλέον επανδρωμένα με γερμανική ή πολωνικές αρχές, σημεία διέλευσης των συνόρων είναι απλή χωρίς στάσεις και άριστες οδικές συνδέσεις προς τη Γερμανία.

Αγοράζοντας το σωστό κομμάτι της ιδιοκτησίας είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που μπορεί κανείς να κάνει, και αυτό το κομμάτι της ιδιοκτησίας θα είναι μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή. Το οικόπεδο είναι έτοιμη να πουλήσει, καθώς και λογικές τιμές? θα επωφεληθούν αναμφίβολα τον επενδυτή.

Ιδανική λύση για ένα εμπορικό κέντρο ή κτίριο γραφείων, 5 αστέρων ξενοδοχείο, πρατήρια πετρελαίου, βίλες ή κάθε είδους επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, αυτή η ιδιοκτησία είναι έτοιμη για τον αγοραστή να λάβει άμεσα την κατοχή και να αρχίσουν το έργο τους. Αυτή η γη έχει μεγάλη αξία, αν έχετε ενεργή συμφέροντα στην Πολωνία και, σε συνδυασμό με τα περιουσιακά στοιχεία σας στη Γερμανία.

Ανάλογα του έργου και των πλεονεκτημάτων που προσφέρονται από τον αγοραστή, η τιμή μπορεί να είναι διαπραγματεύσιμους. Ακόμα, ανάλογα του έργου, μπορείτε να νοικιάσετε τη γη.

Εικόνες θα σταλεί μόνο κατόπιν αιτήματος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB